بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم ، با اینک ابعاد رو گفتی شاید سخت بتونم تصور کنم..من فرشی ک برا آشپز خونه ام گرفتم ، از این فرشایی نیست ک واسه آشپزخانه الان مد شده و میگیرن، فرشای مدرن و مینیمال ک الان مد شدن، و واقعا زیبان. من فرش سنتی گرفتم، آبی ، رنگ آبی رو برا آشپزخونه دوس دارم، هم چرکتابه، هم روح داره. جنس خوبی داره. می تونم اونجا رو زمین هم بشینم و ب کارام برسم.. اما خب ، من آشپزخونه ام کوچیکه، اگ ابعاد آشپزخونه ی شما رو داشتم، با رنگ کابینتت، پرده زبرایه مدل ساده و سفید،و فرشی ک ب رنگ فرشای خونه بیاد چون آشپزخونه ات، تو دیده. اگ خواستی متفاوت باشه رنگش باید رنگ تیره بخری برا اشپزخونه، اگ تیپ خونه ات مدرنه، باید یه فرش ساده و تیره بگیری، فرش شلوغ نگیر. اما فرش بگیر ضخیم باشه جون دار باشه.
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
الان بری صفحه ی بلاگرا رو نگاه کنی ، می تونی مدلهای زیادی پیدا کنی...البته می دونم دیدی ☺️ من مستاجرم، اگ خونه ی خودم بود دستم خیلی باز بود، حتما برا آشپزخونه تابلو برا دیوار میگرفتم، پرده کرکره ای، شلف و ...
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨