2777
2789
عنوان

احساس خوبی دیگه به رشته ام ندارم

225 بازدید | 16 پست

ترم چهار ادبیات فارسی دانشگاه تهران میخونم ولی حس میکنم پشیمونم

اون چیزی که میخواستم نبود 

نقطه روشنی نمی‌بینم حال روحیمم خوش نیست کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا همون اول نرفتی سمت فرهنگیان؟ 

خیلیا جایگاه شما رو دوس دارن اونم دانشگاه تهران

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
آره شاید

خب هنوز برای کار عملی زوده و کلا هر رشته ای هم توی دانشگاه بری همین طوریه تئوری محوره . فکر نکنم فقط رشته شماست .

ولی خب ترم های اخر کم کم وارد کار های عملی میشی و جداب تر میشه البته رشته شما رو نمیدونم چجوریه .

به نظرم از استادات بخواه جاهایی رو بهت معرفی کنن بری هم بازار کارش ببینی هم به طور عملی وارد کار رشتت بشی.

سودای دانشگاه تهران داشتم 

خب الانم دیر نشده 

دانشگاه فرهنگیان اطلاعیه داده کسایی که میخان تغییر رشته بدن به فرهنگیان و تو دانشگاه های دیگه سال دوم و میخونن میتونن طی یه شرایطی وارد دانشگاه فرهنگیان شن 

میخان از مهر اجرایی‌ش کنن حتمن پیگیر باش

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
سودای دانشگاه تهران داشتم 

منم مث تو مدیریت بازرگانی یه دانشگاه دولتیم ولی چون رشتم ریاضی بوده به درسایه انسانی حفظی علاقه ندارم ترم ۲ چقد بدبختم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
خب الانم دیر نشده  دانشگاه فرهنگیان اطلاعیه داده کسایی که میخان تغییر رشته بدن به فرهنگیان و ت ...

یعنی منکه ترم دو بازرگانیم میتونم کاری کنم مثلا دبیر ریاضی یا فیزیک شم رشتم ریاضی بوده

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
یعنی منکه ترم دو بازرگانیم میتونم کاری کنم مثلا دبیر ریاضی یا فیزیک شم رشتم ریاضی بوده

🔴دانشجویان سال دوم که تمایل به معلمی دارند؛ منتظر اطلاعیه دانشگاه فرهنگیان باشند

🔹سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت:

دانشجویان سال دوم دانشگاه‌های دیگر که تمایل دارند در دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشجومعلم ادامه تحصیل داده و معلم شوند؛ می‌توانند بر اساس آیین نامه در دانشگاه فرهنگیان ادامه تحصیل دهند.

🔸سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت:

بخش‌های سیاستی آیین نامه طراحی شده و به محض این که تمام بخش‌های آن تکمیل شود از سوی دانشگاه فرهنگیان ارائه و نحوه ورود آن از طریق وزارت آموزش و پرورش اطلاع رسانی می‌شود.

در آیین نامه آمده دانشجویانی که به هر دلیلی تمایل به تغییر رشته دارند٬ دروس گذرانده‌ آن ها بررسی و لحاظ  می‌شود تا دانشجویان دروس تکراری را نخوانند.

🔹فرهادی در پایان اظهار کرد: پیش بینی می‌شود این آیین نامه از مهر اجرایی شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖
در مسیر معلم شدن... 🌱💚
🆔 @konkour_farhangian