2777
2789

من خیلی ساله نماز نخوندم و الان چند وقتیه افتاده تو دلم دوباره برم شروع کنم به خونده نماز

ولی نمی‌دونم چرا خجالت میکشم از خوندنش از اینکه جلوی کسی نماز بخونم یا چادر سر کنم😑

قبلا اصلا اینجوری نبودم

چجوری دوباره شروع کنم نماز رو بدون خجالت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عواملی که باعث میشه نماز نخونی خجالت هست . یه روایت داریم که تقریبا این هست که کسی که در بین جماعتی که نماز نمی‌خوانند نماز بخونه مانند درخت سرسبزی هست که در بیابان خشک رشد کرده و ثواب زیادی می‌بره.پس اصلا خجالت نکش نماز بخون 

خجالت نداره بخون لابد کسی هست مسخره کنه استرس گرفتی کسی چیزی گفت بگو سرت تو. کار خودت باشه 

نه کسی مسخرم نمیکنه 

ولی اینکه بخوام چادر سر کنم نماز بخونم جلوی بقیه خجالت میکشم نمی‌دونم چرا قبلا خیلی راحت نماز می‌خوندم 

عزیزم بخاطر جو عمومی و فضای جامعه است متاسفانه ،ولی از خدادکمک بخواه کم کم شروع کن مطمئن باش وقتی به این باور هستی که کارت درسته خود خدا تو رفع موانع بهت کمک میکنه ،اولین قدم هم این هست که اگر حجاب کاملی نداری کم کم سعی کنی حجابت رو بهتر کنی تا شمارو با پوشش جدیدت بشناسن ،بعد کم کم نماز خوندنت هم برای بقیه عادی میشه 

ما وقتایی که میریم عروسی ملت یه جوری بهمون نگاه میکنن وقتی با اذان میریم نماز خونه !انگار ما داریم هنجار شکنی میکنیم نه اونا که لخت و پتی ریختن وسط دارن قر میدن 😅😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم