alsmith مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6508 عنوان حس ششمی میخوام😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست لطفا 1403/03/06 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 670 موهاش مشکی پررنگ نیست قدش هم متوسط و یکم مغرور و دلش خیلی بزرگه حاجییی دونفرن هردوتاشون همین مشخصاتو دارن منتها یکیشون محمده یکیشون محمدرضا توحست بیشتر رو کدوماس مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
نامچرا عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1587 حس میکنی حروف اسمش چیه پیشنهاد میدههه؟ داخلش <ی> داره قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
نامچرا عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1587 حاجییی دونفرن هردوتاشون همین مشخصاتو دارن منتها یکیشون محمده یکیشون محمدرضا توحست بیشتر رو کدوماس محمدرضا قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
golnaz78 عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3909 تو باید سرنخ بدی تا اون نخ بده چیکار کنم اخه پارسال فالوش کردم بعد ی اتفاقی افتاد انفالوش کردم الان خیلی ضایعه س دوباره ریکویست بدمتوروخدا کمکم کن نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️ پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲
نامچرا عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 1587 چیکار کنم اخه پارسال فالوش کردم بعد ی اتفاقی افتاد انفالوش کردم الان خیلی ضایعه س دوباره ریکویست بدم ... مثلا دستت خورده 🤣🤣🤣ریکوعست بده بهش اگه دوسش داری قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4529 مثلا دستت خورده 🤣🤣🤣ریکوعست بده بهش اگه دوسش داری میشه خواهش کنم در مورد منم بگی؟ آیندم چه طوریه؟ پزشک موفقی میشم؟ در آینده خانواده بهم افتخار میکنه؟
11yalda عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 567 محمدرضا لطراحی اینا رو جواب بدی مرسی عزیزم تصمیمم راجب رد کردن خواستگار درست بود؟حس مهدی به من چیه ؟؟چطور آدمیه؟؟کی ازدواج میکنم خدایا فقط همین یکبار را