2777
2789

سلام ارشد مدیریت مالی دارم بیکارم.میخوام یه شرکت بزنم اگه میشه کمک کنید اگر تجربه دارید یا کسی رو می‌شناسید که موفق شده ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ارشد مدیریت دارم بیکارم 🤦 شرکت بیمه فقط نزن.. چوب میزنی زیاد شده 

امتحاناتش رو دادم و قبول شدم و برای بیمه جنرال بهم معرفی نامه دادن فقط باید یه دفتر میگرفتم تا کد بدن که پشیمون شدم .چون دست زیاد شده.نمیدونم چکار کنم 

سخت نیست؟دو تا بچه دارم.نمیتونم مدام بالا سرش باشم

روزی دو‌ سه ساعت .. چند نفر استخدام کن حواست ب مکان باشه و بزرگ باشه ترجیحا ماهی صد سود رو شاخشه اما قبلش خوب تحقیق کن الکی بدون نا بلدی نری ت کار

روزی دو‌ سه ساعت .. چند نفر استخدام کن حواست ب مکان باشه و بزرگ باشه ترجیحا ماهی صد سود رو شاخشه اما ...

یعنی آشپز خونه بزنم یا مغازه فست فودی؟اگه مداوم نباشم چطور بفهمم چقدر فروش داشتم؟

شرکت بازرگانی  صادرات واردات هم که سرمایه بالاتر میخواد

همسرم هم میگن.اما تجربه میخواد من هیچی نمیدونم از روش کار شون و کسی رو ندارم که تو این زمینه کمک کنه.میتونم از کجا کمک بگیرم واسه مشاوره؟

یعنی آشپز خونه بزنم یا مغازه فست فودی؟اگه مداوم نباشم چطور بفهمم چقدر فروش داشتم؟

آشپز خونه چیه رستوران فست فود  باید همه سفارش ت کامپیوتر ثبت شه توسط صندوق دار و هرروز محاسبه کنی سودتو و پول کار کنا بدی