2777
2789
عنوان

خانمایی ک درس خوندین

84 بازدید | 15 پست

همه لطفا نظر بدید درباره این 

میشه راهنماییم کنین 

درباره این سوالم 

من رشتم انسانیه و کلا ار وقتیم شرط معدل شد خیلیی سخت میگیرن همش استرس و کل امسال شبا شاید چهارساعت خابیده باشم ولی درسم خوبه معدل ترم اولم هجده و نیم شد و مستمر دوم نوزده و پونزده اما واقعا فشار رومه هیلی وقتا با گریه نشستم درس خوندم و.. 

سه تا راه دارم کلا 

یکی رشتمو عوض کنم برم هنرستان کلا و از دهم باید بخونم باز(بگم ک خیلیی ب هنر اینا علاقه دارم) 

یا اینکه تو همین رشته بمونم و سخت نگیرم ب خودم اونقد درحد شونزده هفدع درس بخونم همش و درکنارش زندگی کنم و کارایی ک دوس دارم 

یا این دوسال بکوب و سخت درس بخونم🥲

و خانمایی ک درس خوتدین خیلی پشیمونین یانه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامعه مدرک گراست  هرکسی هم بکه پشیمونه، بتزم همین مسیر درس خوندن را میره  دنبال علایقت ب ...

مامانم میگ همین رشته بخون درحد چهارده پونزده 

بعد برو دانشگاه مدرک لیسانس بگیر کسی نمیگ لیسانست با کنکوره یا نمره بیس😂

ببین من اسفند کنکور دکتری دادم جواب مرحله اول اومد قبول شدم منتظر مصاحبه هستم اگر هزار بار دیگه هم باشه کنکور میدم و درس میخونم حتی اگر زیاد پول نداشته باشم و درامدم از ارایشگر کمتر باشه اون لولی که با تحصیلات بدست میاری اون عزت نفسی که میگیری با هیچی قابل مقایسه نیس نوع نگاه اساتید دانشگاهم از وقتی که فهمیدن قبول شدم اینقدر قشنگ و لذت بخشه راستی به محض اینکه قبول شدم یه خواستگار عالی اومد برام ولی زشت بود ردش کردم در کل تحصیلات برای زن از اکسیژنم مهم تره بخون عزیزم راه نجات ما خانوما درسه