2777
2789
عنوان

چه هدیه ای برای یه پزشک خوبه

14884 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من می خوام یه کادو برای دکترم ببرم 

به نظرم ساعت مچی خوبه 

شما نظری دارید کمکم کنید مرسی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه دکتر ساعت مچی زیر ۵میلیون که نمیشه داد بعدش هم به دکتر که ازاین کادوها نمیدن زشته منظوربرمیداره .

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
به یه دکتر ساعت مچی زیر ۵میلیون که نمیشه داد بعدش هم به دکتر که ازاین کادوها نمیدن زشته منظوربرمیدار ...

اون جوریام نیست بابا

اهاااا خب از اول بگووووو اره ساعت خوبه یه تابلو کار  دست شیکم واسه مطبش بگیری خوبه

امروز رفتم یه ساعت مچی. مارک سیتیزن 430 تومن گرفتم در کنارش چی ببرم

خودنويس با روكش طلا

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

خواهرم زایمانش رو دوستش براش انجام داد و پزشکش هم بود براش زمان دخترش گردنبند و زمان پسرش سکه طلا خرید. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀