2777
2789

ما نزدیک5ساله رفاقت بشدت صمیمی باهم داریم و خیلی وابسته همیشه باهم در ارتباطیم و هیچ دوستی جز خودمون نداریم تک پریم ولی تواین سالها خیلی باهم دعوا کردیم خیلی وقتهاقهربودیم روزای عادی حالمومیپرسه تقریبا هرروز اون پیام میده و میگه بیام ببینمت ولی وقتی دعوامون سر هرچیزی بشه دیگه اون کلا تموم میکنه همه چیو من بهش پیام میدم بعدش میگه که اره دلتنگت بودم واین حرفا حالاهم 8روزه باهم قهریم سر اینکه سه روز حالشو نپرسیدم بعدکه پرسیدم گفت برو دیگه به  من پیام نده الان خیلی دلتنگم دارم خفه میشم از وابستگی حالا شما بگید تکلیف من چیه برم سمتش یاولش کن تمومشه

خیلی حوصله دارید به خدا.پنج سال.ادمی که می‌ره خطرناک نیست ولی آدمی که می‌ره و هی برمیگرده خیلی خطرناکه چون با روح روان شما و عمر شما داره بازی می‌کنه اینو زمانی متوجه میشید که خیلی دیر شده

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگ ب دوری ت عادت کرده و هر دوتامون ب قهر عادت کردین تموم کن بره

اگه عادت کرده چرا وقتی اشتی میکنیم میگه دلتنگ بودم اگه نمیخادم چرا وقتی دوستیم همیشه بهم پیام میده وای خدا موندم خودمم

اگه عادت کرده چرا وقتی اشتی میکنیم میگه دلتنگ بودم اگه نمیخادم چرا وقتی دوستیم همیشه بهم پیام میده و ...

ب این فکر کن تو خوشی ک حرف های قشنگ و عاشقانه هست 

چرا الان دلتنگت نیست بهت پیام بده ؟

آشتی میکنی تازه اون موقع میگه دلتنگت بودم؟ فایده دیگ نداره اگ یکم از خود گذشتگی کرد و اومد باهات صحبت کرد از دلت در اورد حسابه

گول حرف های بعد قهررو نخور اگ خودش بعد اشتی میگ دلتنگت بوده چرا مدتی ک قهر بوده پا جلو نمیزاشته؟

جان منی❤️
ب این فکر کن تو خوشی ک حرف های قشنگ و عاشقانه هست  چرا الان دلتنگت نیست بهت پیام بده ؟ آشتی م ...

حرفای دلمو زدی 😔کاش بتونم شرشو برای همیشه کم کنم چیکار کنم 8روزه ماتم گرفتم از وابستگی زیاد ناراحتم اون الان یعنی عین خیالش نیست

دیگه از این صدمه بیشتر که پنج سال از عمرتون رو هدر دادید

یه وقتهای هدر رفت یه وقتهای اگه نبود عمر نمیگذشت برام سختی زیاد دیدم توزندگیم سرگرمیم بود هنوز نفهمیدم غلط بود یادرسد

حرفای دلمو زدی 😔کاش بتونم شرشو برای همیشه کم کنم چیکار کنم 8روزه ماتم گرفتم از وابستگی زیاد ناراحتم ...

۸ روز دیگ بگذره عادی میشه برات

باید یاد بگیری برای کسی ک ارزششو نداره ارزش قائل نشی

اما اگ اومد حواست ب خودت باشه فکر درست بکن

جان منی❤️