bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 عنوان چیکار کنم حاجت بگیرم صد در صدی باشه 107 بازدید | 16 پست لطفا اگه چله،نماز،ذکر،نذر،دعا هرچی هرچی که حاجت بده واقعا بی برو برگشت.بگید خیلی نیاز دارم دعاتون میکنم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1403/03/06 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 ب امام جواد علیه السلام متوسل شو چطوری چی براشون بخونم؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
مانكن عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 1461 یه ختم قران و هزارتا صلوات نذر حضرت نرجس خاتونمادر امام زمان بکن و به محض نیت شروع کن به خوندن اول صلواتا بعد ختم قران اگه بصلاحت باشه صدرصد حاجتتومیگیری
آرااااامشششش عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1184 من خیلی از نماز استغفار حاجت گرفتم ...بزن تو نت ببین خیلیم اسونه ...التماس دعا❤️ نذرکن چهل روز بخونیبستگی ب حاجتت داره هرنذری برا حاجتی خوبه
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 یه ختم قران و هزارتا صلوات نذر حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان بکن و به محض نیت شروع کن به خوندن اول ... باشه عزیزم امتحان میکنم شما خودت نتیجه دیدی ازش؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 من خیلی از نماز استغفار حاجت گرفتم ...بزن تو نت ببین خیلیم اسونه ...التماس دعا❤️ نذرکن چهل روز بخونی ... نمیتونم چهل روز بخونم باید حتما پشت سر هم باشه یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
آرااااامشششش عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1184 نمیتونم چهل روز بخونم باید حتما پشت سر هم باشه خوب قاعدتا خانما نمیتونن پشت سرهم بخونن کلا این نماز یکبارهم که بخونی خوبه ولی منظورم از چهل روزاین بود مقید بشی روزی یکبار بخونی عالیهههه کلیپ هم درموردش هست توی اینترنت ببین
آرااااامشششش عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1184 چله سوره حشر زیارت عاشورا سوره یس حدیث کسا سوره مزمل سوره واقعه اینا همش خوبه وعالی هر چندتاییشو بتونی برداری
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4956 چطوری چی براشون بخونم؟ هرچی.. بیشتر ذکر صلوات..یاجواد ائمه ادرکنی..یس
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 خوب قاعدتا خانما نمیتونن پشت سرهم بخونن کلا این نماز یکبارهم که بخونی خوبه ولی منظورم از چهل ر ... اوکی فهمیدم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 چله سوره حشر زیارت عاشورا سوره یس حدیث کسا سوره مزمل سوره واقعه اینا همش خوبه وعالی هر چندتاییشو بتو ... این چله هارو خیلی شونا گرفتم😢 یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4608 هرچی.. بیشتر ذکر صلوات..یاجواد ائمه ادرکنی..یس اوکی ممنون عزیزم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
مانكن عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 1461 باشه عزیزم امتحان میکنم شما خودت نتیجه دیدی ازش؟ بله گلم نتیجه دیدم به هرکی هم گفتم همشون نتیجه گرفتن ان شالله شما هم نتیجه میگیری عزیزم