2777
2789
عنوان

اگه مستقل و پولدار بشم شاید

76 بازدید | 10 پست

اگه مستقل و پولدار بشم...

شاید اصلا به ازدواج فک نکنم 

مگر یه مورد خیلی خوب یه عشق واقعی که به مجردی بیارزه !!

اگه عشق واقعی و آدم مناسب و لایق پیدا نشه ، 

ازدواج بدرد نمیخوره .

مجردی بهتر از یه همسر و ازدواج بد هست .

وقتی شغل و درآمد خیلی خوب داشته باشیم ،

که بتونیم توی مجردی بهترین خونه و ماشین و زندگی را برای خودمون بسازیم،

دیگه نه سربار خانواده ی پدر میشیم نه منتظر شوهر .

نظر و تجربه ی شما چیه ؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر خوبیه ولی برای من چشم انداز آینده حتی با یه عالمه پول یا حداقل به حد نیاز بدون همسر و بچه قابل تصور نیست، بدون اونا حس میکنم زندگیم سیاهو سفید میشه تو آینده...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
تنهایی آخراش بده

اولاشم بده چون 

کسی عاشقت نیست و بهت نمیگه دوستت دارم و باهم نمیرید سفر و 

کسی نیست بهت هدیه و عشق و حمایت بده

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
فکر خوبیه ولی برای من چشم انداز آینده حتی با یه عالمه پول یا حداقل به حد نیاز بدون همسر و بچه قابل ت ...

موافقم ، آدم عشق ، همدم ، سفر دوتایی ، حمایت و رابطه میخواد . 

کاملا اشتباه فکر میکنی چند سالته؟ من مجرد بودم دو تا خونه داشتم یکیش و با مادرم زندگی میکردیم یکی اجاره داده بودم ماشین مدل بالا داشتم شغل  داشتم با حقوق خدب جدا از حقوقم کرایه خونه و سود بانکی هم داشتم طلا داشتم مسافرت داخل و خارجم رفته بودم ولی دیگه اواخر مجردی حس پوچی میکردم دلم همسر و بچه میخواست دلم میخواست خانم خونه خودم باشم خونه داری کنم و انقدر تو فکر کار و پول بودم از ازدواج دور شده بودم ولی در سن ۲۸ سالگی تمام دوستام اطرافیانم فامیلام بچه داشتن شوهر داشتن زندگی خودشون و داشتن من حس آلاخون بالاخونی داشتم مادرمم خیلیییی دوست داشت ازدواج کنم خلاصه که تو همون ۲۸ سالگی با دوست پسرم ازدواج کردم درسته تو این پنج سال وارد چالش های بزرگی شدم ولی باز از مجردیم خیلی خیلی بهتره وضعیتم یکی ام که از شر سوالهای بقیه راحت شدم که چرا تو به این قشنگی مجردی پیر میشی تنها میشی فلان دیگه از وقتی ازدواج کردم سرکارم نرفتم چون شوهرم دوست نداشت و نداره ولی بازم راضی ام 

کاملا اشتباه فکر میکنی چند سالته؟ من مجرد بودم دو تا خونه داشتم یکیش و با مادرم زندگی میکردیم یکی اج ...

متولد ۷۳ ام🙄

این همه خونه و فلان از کجا حمایت پدر و مادر یا از کارخودت ؟ 

شغل و تحصیلاتت چی بود ؟

متولد ۷۳ ام🙄 این همه خونه و فلان از کجا حمایت پدر و مادر یا از کارخودت ؟  شغل و تحصیلا ...

نه از کار و تلاش خودم من از ۱۷ سالگی سرکار رفتم سال ۸۷ برای اینکه پول بیشتری پس انداز کنم حتی مسیر رفت و برگشت به محل کار و خونه پیاده میرفتم بعد قرعه کشی خونگی سه تا سه تا ثبت نام میکردم از حقوقم قسط قرعه میدادم بعد قرعه هام دزمیومد میداذم داداشم نمایشگاه ماشین باهاش کار میکرد سود میداد بهم از سود پولم قسط قرعه میدادم دیگه حقوقم میموند واسه خودم وقتی قسط قرعه هام از سود خود قرعه هام جور میشد دوباره قرعه کشی جدید میذاشتم بعد یه ماشین قسطی خریدم بعد قرعه های جدید ترم و بانک مسکن گذاشتم وام گرفتم و خونه پیش خرید کردم پیش خرید وقتی میکردم ارزون تر میفتاد و در طی زمان دو ساله پول خونه جور میشد و در نهایت موقع تحویل میدادم رهن کامل مرحله اخر پول خونه ام جور میشد و همینطور کم کم به لطف خدا پیشرفت کردم البته من خونه هامو قبل گرونی خریدم ولی خب همون مدقع ام خیلی خیلییی براشون زحمت کشیدم خون دل خوردم و ماشینمم همینطور قبل گرونی صفر از نمایندگی خریدم سال ۹۷ ۶۳ میلیون الان با ۶۳ میلیون لاشه ماشینم بهت نمیدن چه برسه به ماشین صفر دنده اوتومات ولی باز هم آدم باید تلاشش  و بکنه