2777
2789
عنوان

روز اول پریودی میشه حموم رفت؟

327 بازدید | 17 پست

سلام خانما میشه روز اول پریودی حموم رفت؟ 

یعنی اینکه کامل و سر و بدن رو بشوریم ولی سرپا باشیم میشه؟

دختری از دیار کورد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دیروز روز اولم بود رفتم 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

به نظرم از روز ۳ به بعد بری اشکال ندارد اما. روز اول نمی‌دونم فکر کنم نری بهتره 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

وای من روز دومم بود

هیچوقت نمیرفتم تا روز ۴ امروز گفتم برم چیزی نمیشه

دارم میمیرم از دل درد اصلا نمیدونم چم شده😭😭

انگار شکمم پاره شده مثل چی داره ازم خون میره

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

برو زود بیا بیرون من ده دقیقه ای میرم ،اول سرمو سرعت میشورم بعد بدنم و یه لیف میزنم، خیلی سریع اگه نرم میمیرم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وای من روز دومم بود هیچوقت نمیرفتم تا روز ۴ امروز گفتم برم چیزی نمیشه دارم میمیرم از دل درد اصلا ن ...

خطرناکه نباید تا ۳ روز اول بری میگن کیست میارع اب و شوینده بخوره میرع داخل

من تا بتونم تا روز ۳ نمیرم 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐