2777
2789
عنوان

جواب خواهرشوهرمو بدجوری دادم دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جاری من ماه اخر بارداریم خودشو دعوت کرده بود ناهار خونم این ب کنار با خودشم مهمون اورده بعد جلو اون مهمونا میگفت وای چقد پهن شدی چقد عریض شدی گفتم من باردارم عذرم موجهه تو چته😒اخرم ناراحت شد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چقدر بعضیا بدجنس و حسودن

تازه بعدش از فشار و خستگی چون ن ظرف شست ن سفره جمع کرد ظرفا سنگین بود کیسه ابم ترکید زایمان کردم زنگ زد با من دعوا ک اره حتما میخوای بگی من اومدم خونت زاییدی و کلی چرت و پرت دیگه ک سپردمش ب خدا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قربونت🥰🥰 چپو راستم پسر خودشو با پسر من مقایسه میکنه یکاری کنم این رفتارشو هم ترک کنه عالی میشه ک ...

بعلی‌اکبر عقده‌ دارن ازاین کار لذت می‌برند فک میکنن خودشون حالا چی دارن فک میکنن طرف زبون نداره میتونه بتازونه خودمم س تاشو دارم کات کردیم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف