2777
2789
عنوان

جواب خواهرشوهرمو بدجوری دادم دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 54 پست
اسی عین خودمی خوب میکنی ی لحظه خودمو دیدم منم همینجوری جوشیم تو باز خوبه ب طرفت فرصت میدی من در آن و ...

من چند بار سکوت کردم دیگه این دفعه کفرم دراومد فقط نمیدونم این جواب تو اون موقعیت از کجا اومد تو ذهنم🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش یه لحظه ماتش برد انگار موند چی بگه منم بچم بیقرار بود رفتم تو یه اتاق دیگه نموندم که چیزی بگه&n ...

چشاید بهش تا لحظات آخر حیات با هیکل کسی کاری نخواهد داشت .

وزین پس بیشتر وقت خویش رو جلوی آیینه قدی میگذراند

من چند بار سکوت کردم دیگه این دفعه کفرم دراومد فقط نمیدونم این جواب تو اون موقعیت از کجا اومد تو ذهن ...

ایول داری دختر میگم ک خودمنی تو منی یامن توأم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ایول داری دختر میگم ک خودمنی تو منی یامن توأم 

قربونت🥰🥰

چپو راستم پسر خودشو با پسر من مقایسه میکنه یکاری کنم این رفتارشو هم ترک کنه عالی میشه

کلا سعی میکنم جایی هست نرم تا نبینمش

بهم گفت خیلی لاغر شدی بهم ریختی منم برگشتم گفتم فکر کن من تو این سن با اولین زایمان که انقدر بهم ریخ ...

اخیشششش

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

حالا اگرم بهم ریختم چه نیازبه هردفعه میبینی بگی خب

میافتی تو دسشویی خونمون آیینه داریم نیازی نیست به جا اون کار‌ کنی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹