سونو هام خوب بود غربالگری اولم خوب بود ولی ازمایش غربالگری دومم مشکل داره الان عکسشو میزارم بگین کسی این مشکلو داشته؟برام سلفری نوشته ولی تاجوابش بیاد من میمیرم
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی ازاشناهامون توان تی مثل شمابود رفت تومرکز استان ازمایش سلفری و... بچه اش سالم بود خُداروشُکر!
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
ربطی به هاش سی جی نداره ازمایش نشون داده ریسکش کمه نگران نکن خودتو عزیز دلم اِنءشااَلله پسرت بی دغدغه بیادبغلت ۹ماه کامل!
یعنی اونم مشکلش مثل من بود اخه مال من hcjخیلی بالاست،بعضیا ان تی بالا میشه ،منم فرداقراره سلفری بدم ...
ببین اگه توقسمتش باشه میمونه اِنءشااَلله خیلی خوب درکت میکنم نگران نباش اون وضعش از مال تو بدتر بود
ببین اگه توقسمتش باشه میمونه اِنءشااَلله خیلی خوب درکت میکنم نگران نباش اون وضعش از مال تو بدتر بود& ...
همش میگم خدایا اگه بگن مشکل داره من چجور میتونم برم خودم بادستای خودم بچه ای که چند روزه داره تو دلم لگد میزنه رو ......حتی نمیتونم به زبون بیارم بخدا روانی میشم یباربسم بود اخه دوسال پیش کیسه نشتی پیدا کرد برام قرص گذاشتن بچمو .......خدایا بسمه دیگه
همش میگم خدایا اگه بگن مشکل داره من چجور میتونم برم خودم بادستای خودم بچه ای که چند روزه داره تو دلم ...
توهم مثل منی منم کیسه ابم ۱۵هفته نشتی دادو...🥺
باقرص توبیمارستان سقط کردم
ولی ببین عزیز دلم همه ریسکارو زده کم فقط بتا بالاست که احتمال بیماریش خیلی خیلی کمه چون توسایت دیدم خانمایی رو که مشکلت رو داشتن ولی ریسکای اونا بالا بود