2777
2789

دخترم چهار ماهشه تازگیا بغلی شده همش میگه تو بغلتون باشم چیکار کنیم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام . چیکار کنم پسرم ترسش از بین بره . اضطراب داره  مثل ترس زامبی ، هیولا ، تاریکی ، تنهایی&n ...

ازچی ترسیده؟منبع ترسشو پیداکن،مثلا اگه فیلمه بهش بگو اینا فیلمه و طرف تو فیلم گریم میشه یا از پشت صحنه نشون بده و..

سعی کن با ترسش روبه روش کنی نکه زامبی بزاری جلوی بچه اوردوز کنه😂مثل همون چیزی که بالا گفتم،و اصلااا سعی نکن با دعوا یا یکم تشر ترسشو از سرش بپرونی

مثلا وسایل خریدن  الان گیر کردم میخوام برا دومی بخرم اولی میگ منم میخوام اونوخت پول باید دوبرا ...

بچه ان.باید باهاشون بازی کنید. یه مدیریت ترتیب بدید مثلا بگید و باهاشون درمیون بزارید این سری برای بچه اولی خریدم و سری بعدی برای دومی،میتونن باهم اسباب بازی هاشونو عوض کنن و یه مدت از هم امانت بگیرن یاهرچیزی که بستگی به ذهن شما داره،فقط تشر نزنید که این حرکات تو ذهن بچه‌تون میمونه و ممکنه تو بزرگسالی بدترشو سر بچه خودش بیاره

مثال میزنی مثلا ینی چی تشر نزم ینی دعوا نکنم!؟یا چی!؟

دعوا کردن اصلا کار درستی نیست،یعنی اصلا اون تربیتی که توش دعوا باشه تربیت نیست،اگه کار اشتباهی میکنه سعی کنید براش توضیح بدید و قانعش کنید.مثلا اگه یه اسباب بازیو میخاد و شما نمیتونید تو اون موقعیت واسش بگیرید دعواش نکنید که بیا بریم خونه و حوصله ندارم و.. بهش بگید مثلا این مغازه خیلی گرون میفروشه میتونیم بعدا از یه مغازه ی دیگه دوتاشو بگیریم.یاهر دلیلی که بچه‌تون‌و قانع میکنه

دختر ۱۰ ماهه یخورده از خواهرش می‌ترسه..مثلا وقتی اسم خواهرش میاد سریع فرار می کنه ..دلیل ترسشم اینه چون خواهرش یخورده با خشم و عصبانیت باهاش برخورد داشته یا اگه به وسایل دست میزده با عصبانیت میگرفته، چیکار میشه کرد برای رفع ترس ؟؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
دختر ۱۰ ماهه یخورده از خواهرش می‌ترسه..مثلا وقتی اسم خواهرش میاد سریع فرار می کنه ..دلیل ترسشم اینه ...

با خواهرش صحبت کنیدتا رفتارشو درست کنه،بچه اگه از الان بترسه تو بزرگسالی‌شم نمیتونه درست باهاش ارتباط بگیره