2777
2789

تا الان حدود ۲۰ تا تاپیک با موضوع های زیر دیدم : 

چیکار کنم برگرده ؟

یه دعا بگید تا عشقم بر گرده!

طلسم عشقم رو بر میگردونه؟

بنظرتون پیام بدم بگم بر گرده ؟

دلم تنگ شده بهش بگم بر گرده؟ 

و ..... که خودتون میدونید 

لینک زیر رو  کپی کنید و  داخل مرورگر باز کنید ۷ ثانیه فیلمه که خودش پر از حرفه .....

⭕⭕

https://uupload.ir/view/ninisite...(kindman)_tdyp.mp4

⭕⭕

این موضوع رو همیشه گفتم قبل از این که رابطه رو ایجاد کنیم باید اول عاشق خودمون باشیم (خصوصا دخترا) 

دوم خودمون رو بشناسیم و چارچوب و خط قرمز هامون رو ایجاد کنیم 

سوم در مورد جنس مخالف اطلاعات و آگاهی داشته باشیم !

این که دخترا میگن ما هر کاری واسش کردیم چرا گذاشت رفت دقیقا مشکل همون( هر کاری واسش کردمه)   

ولی تو این تاپیک می‌خوام این و بگم وقتی تو رابطه ای که هستید زیاد گذاشتن که اشتباهه ولی اگر کم نداشتید نگران نباشید که بزاره بره 

اگر رفت که باید هزار بار شکر کنید دلیلش رو هم چند ماه بعد که حالتون خوب شد متوجه میشید 

اگر گذاشت رفت به هر دلیلی که عمدتا دلیل نیست بهونه اس 

بزارید بره موندن با برگشتن اون آدم فقط خودتون رو نابود می‌کنه! 

این که اون رفت و شما غمگین هستید نشانه ی نابودی نیست نشون میده شما احساسات هنوز دارید 

چون افرادی رو دیدم که طرف رو بر گردوندند یا تلاش کردن برگردونن و نابود شدن 

نابودی این مسیر یعنی تمام شدن احساسات که به مرحله بی حسی میرسه طرف 

دیگه نمیخنده حتی گریه هم نمیکنه یه نوع افسردگی شدید که حتی یه هیچ حسی واکنش نمی‌ده اون میشه نابودی نه این که از رفتن عشق غمگین باشید نابودی نیست !!! 

موندنی راهش رو پیدا می‌کنه 

رفتنی بهونه اش رو 

یه سری از دخترا به جمله ی (نمی‌خوام شرمنده دلم بشم ) تصمیم میگیرن هر کاری کنند طرف رو برگردونن !

شاید بتونید بر گردونید ولی ماندگار نیست و ضربه رو سنگین 

تر می‌خورید !! 

( این و از من داشته باشید ، مرد عاشق حس امنیت رو بهتون منتقل می‌کنه اگر حس امنیت ندارید و حالتون خوب نیست مطمئن باشید یه جای کار میلنگه و ... بهونه و توجیح و ... رو بیخیال ) 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چه خوب گفتید 

ممنون از نظرتون 🙏 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی بعضی وقتا دل  حالیش نیست

و همین باعث میشه عملکردی داشته باشیم که با گذشت زمان هم دل نابود بشه هم وجودمون! 

پس چیکار کنم

نسبت به دلایل منطقی حرف عقلت رو باید گوش کنی 

معلومه که نه! مگه دیوونم واسش طلسم بگیرم😐اونی ک با طلسم بخاد برگرده، برنگرده بهتره

😂😂🙏