2777
2789
عنوان

با عمه هام بحثم شد😐💔

314 بازدید | 16 پست

خیلی دیگه پر رو شدن 

سالگرد پدربزرگم ۲۰ روز دیگست اینا میگن همه ی خرجا رو بابای من بده پدربزرگ من درسته همه دوستش داشتیم خیلی مهربون بود ولی اوضاع مالیش خوب نبود پس کسی انتظار نداره مراسم باشکوه و چند تا تاج گل و ... بخوان بزنن و نمیدونم گل طبیعی دور مزار و ... 

اونم کسی که نزدیک حدود ۹۷ سالش بوده

عمه هام از دو ماه پیش جمع شدن کنار هم برنامه ریختن حالا زنگ زدن بابام پول بهمون بده بابامم مدتیه حالش خوب نیست باهاشون بحث کرده گفته یه روز مداح یه روز تاج گل یه روز ۴۰۰ تا پک گرون قیمت جمع کنید این تجملات بازیو بابام یکی دو روزه بهم ریخته منم عمم زنگ زد بهم داشت مزه می‌ریخت که قربونت برم فداتبشم و ... با اینکه سال به سال زنگ نمیزنه 

گفتم حال بابام خوب نیست یکبار دیگه بخواید خرج کاراتونو از بابام بگیرید من نمی‌ذارم خودتون برنامه میریزن خودتونم خرج کنید پدر من از خودش و زن و بچش میزنه تا به تجملات بازیای شما برسه خداحافظ 

و قطع کردم....

هر تاج گل ۲ و ۸۰۰ در میاد ۴ تا خواستن سفارش بدن

اشتباه کردم؟؟

اشتباه کردم اینطوری گفتم؟ 

❤️❤️

خوب کردی 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی 

کاش منم بلد بودم برینم بهشون 🥲💔

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دقیقا کلی بچه داره پدربزرگم چون بابای من اوضاع مالیش از همه بهتره همه رو انداختن گردنش

نباید اینجوری کنن ربطی به اوضاع مالی نداره بابای اونا هم بوده دیگه چیزی بهت نگفتن یا بابات نزد تو دهنت؟؟؟

کی باشه این رسم و رسوم و خرجای اضافی از مد بره بابا پولم داری پول اون تاج گل رو بده دست ۴ فقیر

من و بابامم همینو میگیم 

به خدا اینطوری ثوابش از همه چی بیشتره

❤️❤️