2777
2789
عنوان

دعوا با زن داداش کمکم کنید برم آشتی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 20 پست
دو هفته من وسیله به اون بزرگی برای کسی نگه نمی‌داشتم 🤷از من بود مینداختم بیرون

وای چه بی معرفت،،،گوشه ی خونشون بود،خونشونم بزرگه اصلا آزاری نداشت البته قرار بود چند روز بمونه ما نتونستیم وسیله جور کنیم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
حالا روش نشده بیاد مستقیم بگه دوهفته س سر راهمونه و...گفته حشره،چرا عصبی شدی؟ شیرینی بگیر برو 

یه هفته مونده بود اونجوری گفت

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی  مردم که ضامن نگهداری وسایل شما نیستن یا زودتر می‌رفتی دنبالش یا وقتی بهچعد دو هفت ...

دعوا کردم که چرا گفته دست دومه 

وای چه بی معرفت،،،گوشه ی خونشون بود،خونشونم بزرگه اصلا آزاری نداشت البته قرار بود چند روز بمونه ما ن ...

من خیلی بیزارم از این که خونم وسیله اضافه باشه اونم به اون بزرگی برای دو هفته که دیگه دق میکردم اصلا تو راه رو  یا تو حیاطمم  نمیتونستم تحمل کنم چیز اضافه بمونه اعصابم به هم می‌ریزه حس میکنم خونم نامرته،ربطی به معرفت نداره  اختیار زندگی خودمو دارم دوست ندارم چیز اضافه خونم بمونه مسئول وسایل دیگران که نیستم نهایت یه روز نگه دارم

من خیلی بیزارم از این که خونم وسیله اضافه باشه اونم به اون بزرگی برای دو هفته که دیگه دق میکردم اصلا ...

به نظرم فکر اشتباهیه من اصلا با این مسائل مشکل ندارم جهاز  برادرشوهرم یکسال خونمون بود خیلی هم مراقبش بودم،،،این چیزا توی این دنیا پاداش داره،یه جور دیگه خدا جواب میده مهربونی،مهربونی میاره