2777
2789
عنوان

من چم شده؟چرا اینطوریم ؟

155 بازدید | 33 پست

همش خستم خوابم میاد نمیتونم کارای ساده خودمو انجام بدم اشتهای خیلی زیادیم دارم 

امروز املت خوردم بخاطر پروتئین تخم مرغ و کلی توش فلفل زدم که طبعشم گرم بشه 

کل بدنم درد میکنه بیحالم خستم نمیتونم یه دوخط مطالعه داشته باشم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این بی‌حالی وخستگی مال سموم بدنت و احتمالا کبد چربته.من خودم اینطور بودم درمان کردم.اگه خواستی درمان بشی بگو تا راهنماییت کنم چه کارکنی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

اره دوست عزیزمون هم گفت بلغم وسردی که همون سودای بدنت زیادشده.باید درمان کنی تا بیشتر بیمارت نکرده

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

خب تو بعضیا علائم نداره تو بعضیا هم اینجوری نشون میده باید برطرف کنی 

دوماه مداوم یه قرص دیگ میخوردم میترسم کبدم داغون بشه فعلا چیزی نمیخورم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡