2777
2789
عنوان

بچه هاتون ناهار چی خوردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 38 پست
خرچی دوست داره بهش بده چاره چیه  حالا الان اینه درست میشه متنوع بده کشف کن چیا میخوره ذائقه شم ...

والا بهش دادم الان چندوقته فقط همینارو خورده

ذائقش فقط گوشت چرخی و ماکارونیه فقط همین

بله پروفایل خودمم  🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیادپیگرنشو باقاشق دنبالش نباش بزارخودش گرسنه ش بشه

ابجیم یه دختریه پسرداره کل زندگی دخترش تاالان که۱۰سالشه باقاشق دنبالشه والتماس میکنه وانقدددددلاغره که حس میکنی قطعی زده ست ولی پسرش همون اول گفت بخداکه خورد خورد نخوردبرام مهم نیست پسرش براش غذامیزاره هنوزدوسالش نشده میشنه همچین بااشتهامیخوره همه چی روهم بانون دوست داره تلیت میکنه میخوره خوردش کیف میکنی😂

زیادناراحت نشومطمئن باش گرسنه باشه میخوره

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
وای پسرمنم ۴سالشه بشدت بدغذاس  آرزومه یه بار بهم بگه مامان غذا میخوام  هیچی هیچی نمیخوره ...

دختر من فقط میگه بستنی اونم فک نکنی میخوره ها فقط لیس میزنه تا اب بشه بریزه

بله پروفایل خودمم  🌱 

دختر من کتلت با ماست خورد خیلی دوست داره امتحان کن شماهم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

صبحانه پنیر 

بیسکوییت 

تون 

هندونه 

اینا از صبح تا ظهر خورد ناهارم اشکنه 😂

۴ سالشه ولی نسبت به خوراکش خییلی لاغره ۱۳ کیلوعه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید