2777
2789
عنوان

حالم میزان نیست میترسم دیوونه شم

251 بازدید | 2 پست

نزدیک دو ماهه حالم خوب نیست تقریبا هر روز گریه میکنم اکثر شبا کابوس میبینم با جیغ یا گریه بیدار میشم عصرا که میشه احساس بی قراری و ترس و لرز سراغم میاد بدنم می بیند میلرزه ، نمیتونم احساساتم کنترل کنم راحت زیر گریه میزنم یا پرخاشگری میکنم دیشب تو دعوا با همسرم سرم به دیوار کوبوندم احساس میکنم دارم به خودم آسیب می‌رسونم همسرم که اوضاعم دید گفت فردا برام قرص فلوکستین و یه ضد اضطراب که اسمش در خاطرم نیست را از داروخانه میگیره 

نزدیک امتحانات دانشگاهم میترسم که نتونم از پس شون بر بیام 

قرار شده بعد امتحاناتم پیش دوست همسرم که روانکاوه برم از اینکه پیش او برم میترسم و ناراحتم 

میترسم برام پرونده روانپزشکی باز بشه خودم زندگیم خوب نیست میترسم همسرم از  این مسأله سواستفاده کنه 

همسرم بعید بود به روانپزشک رضا بده نمی‌دونم این رو یه فرصت بدونم که بهم کمک می‌کنه یا به ضررم تموم میشه 

نمی‌دونم قرص ها رو مصرف کنم 

پیش روانکاو برم 

اینکه دوست همسرم هست هم بیشتر پریشونم میکنه

اگه پیش روان شناس آشنا راحت نیستی پیش یه نفر دیگه برو ولی حتما برو تا بدتر نشی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان