2777
2789
خوبه دوستش دارم محبتش واقعیه ولی خب به طبع در مواقع اضطراری دخترش رو به من ترجیح میده  وطبیعیه ...

همیشه وقتی احترام متقابل باشه رابطه عروس و مادر شوهر خوب

اره خب طبیعیه اون دخترشه

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیست الانم قهریم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

به خدا خوب نیس چون واقعا خانم خوبی بود گناه داشت🥲 افرین بچسب به زندگیت

تو که عروسش نبودی ببینی خوب بوده باهات یا نه

مادرشوهر منم الان در نظر همه دوست و آشنا فرشته بوده و هست ولی فقط عروساش می‌دونن چه زن آب زیر کاه و سلیطه ای بود 

تو که عروسش نبودی ببینی خوب بوده باهات یا نه مادرشوهر منم الان در نظر همه دوست و آشنا فرشته بوده و ...

با من خوب بود

من قبلش با شوهرم دوست بودم قبل عقد مون فوت کرد

ولی واقعا ذات خوبی داشت دو رو نبود ک‌بگیم قبل ازدواج اینطوری بود بعدش اون طوری

شوهرم حتی حسودی میکرد میگف همیشه داره خونه راجبت حرف میزنه و‌پیش همه تعریفتو میکنه🥲🖤

چقد دو روعه مادر شوهرت😐

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
ن مرده گنا داره بگو خدابیامرزتت.

من واقعا ازش دلگیرم دلمو بد شکونده باهاش رفتم کربلا حامله بودم اونجا انقدر اذیتم کرد زیر قبه امام حسین که دعا مستجابه دعا کردم دیگه آخرین مسافرتش با من باشه با بقیه بچه هایش خوش باشه بره دنیا رو برده ولی دیگه با من و شوهرم مسافرت نیاد و واقعا آخرین مسافرتش با من بود تا یکسال هرجا میخواست با ما بیاد جور نمیشد بعدشم که مرد

با من خوب بود من قبلش با شوهرم دوست بودم قبل عقد مون فوت کرد ولی واقعا ذات خوبی داشت دو رو نبود ک‌ ...

خدا بیامرزه مادرشوهرت رو حالا یه نفرم بوده که خوب بوده زود فوت کرده بنده خدا