2777
2789

نه برا من خیلیی بدتر شد ک هیچ

مشکلات جدیدم اضافه شد

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ،من بچه ندارم ولی هرکسی که مشکلی داشته باشه قطعا با اومدن بچه مشکلاتش بیشتر میشه .

بچه آوردن نیازمند یک شرایط فوق العاده آرومه .

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

باعرض سلام 😂اینجانب قبل بچه انقدر گیر میدادم به شوهرم گیر های الکی همش جروبحث و دعوا 

موقع بارداریم پدرشو دراوردم 😂😂

بعد پسرم که بدنیا اومد خداروشکر‌از اون روز‌فقط روی بچه دعوامونه 

واین داستان ادامه دارد👌😂😂😂😍

باعرض سلام 😂اینجانب قبل بچه انقدر گیر میدادم به شوهرم گیر های الکی همش جروبحث و دعوا  موقع با ...

مثلا سر بچه چه دعوایی داری 

من شوهرم یه آدم خیلی حسووووودی چهار ساله روابط منو با همه محدود کرده 

میترسم فردا روزی برای بچمم اینجوری کنه از خانوادم دورش کنه

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
مثلا سر بچه چه دعوایی داری  من شوهرم یه آدم خیلی حسووووودی چهار ساله روابط منو با همه محدود کر ...

اشکال نداره عزیزم به مرور زمان خودش اروم‌میشه 

مثلا قبل بچه من نمیتونستم تنهایی برم بیرون الان خداروشکر میرم 

میشه چند تا مثال بزنی 

وزنم قبل بچه ۶۴ بود بعد زایمان شدم۶۶ ولی بعد شیردهی ب خاطر افسردگی چاااق شدم و شدم ۹۰ کیلو(علت افسردگیم تاخیر رشد بچم بود)

با شوهرم معمولی بودیم بعدش به خاطر بچم خیلییی دعوا میکردیم و میکنیم

هزینه ها زندگیمون خیلییی بیشتر شده

(هزینه روانشناس کودک درمانگر اختلالات و کاردرمانی ذهنی)

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)