2777
2789
عنوان

خانمهای اهوازی توروخدا بیاین

269 بازدید | 13 پست

سلام دوستای اهوازی خواهشا اگه اطلاعی دارین کمکم کنید

کسی هست خودش یا آشناش بیمارستان کرمی زایمان کرده 

ساک نوزادباید ببرم یا خودشون وسایل میدن

هزینه ش چقدر میشه 

اگرم پمپ درد داشتین کلا هزینه ش چقدر شد 

با تشکر فراوان😆

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بیمارستان کرمی زایمان نکردم 

کجا زاییدی؟ 😐😁

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
سلام زر دالو خوبی؟؟امیدوارم به سلامتی و راحتی زایمان کنی عزیزم. بهت تبریک میگم

سلام عزیزم تو خوبی 

ممنون گلم

تو چطوری مشکلت حل شد؟

کلا نزاییدم‌

ان شاءالله به وقتش می زائی😍

ايني كه ميخوام بكم ربطي به سوال شما نداره ولي دوست داشتم بكم من جندروز بيش اهواز بودم اولين بارم بود ...

نظر لطفته عزیزم

کاش منم میدی نظر میدادی 😂

سلام عزیزم تو خوبی  ممنون گلم تو چطوری مشکلت حل شد؟

نه حل نشد. من همیشه دعا گوت هستم واسه زحمتی که واسم کشیدی. امیدوارم نی نی گلت به زودی بیاد بغلت و همیشه شاد باشی عزیزم

کلا نزاییدم‌

عه فرزانه من تازه متوجه پروفایلت شدم پلک میزنه 😮

😁😁

نه حل نشد. من همیشه دعا گوت هستم واسه زحمتی که واسم کشیدی. امیدوارم نی نی گلت به زودی بیاد بغلت و هم ...

خواهش میکنم عزیزم من که کاری نکردم

ممنون از دعای قشنگت

برات دعا میکنم عزیزم که به آرامش برسید و دوباره همه چی درست شه

من برا عمل اومده بودم جند وقت بيش اكه يادتون باشه ازتون راهنمايي كرفته بودم درمورد اهواز

آها یادم اومد 

حال شوهرتون خوبه؟ عملش خوب بود؟

اذیت که نشدین ؟