2777
2789
زن زندگی ،زندگی رو جلو می‌بره و باعث پیشرفت میشه دمت گرممممم

حقوق شوهرم از اول تو همین رنج بود، تا قبل من حتی موبایلشم شکسته بود، و جالب ما هردو سن بالا بودیما.

شوهرم ۳۳ سالش بود، هیچی نداشت.

ولی تا بیاد خواستگاری ، یه پارس ۸۶ خرید، یه اپارتمان ۵۴ متری . تو همون اشنایی اولیه مجبورش کردم خرید.

بعد عقد هم پا به پاش دویدم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشین. خدا قوت بده. من فقط یه سال متاهلی شاغل بودم، اصلا نتونستم مدیریت کنم. دیگه دخترمم همون ...

منم سال نو پسرم سه ساله بود شاغل شدم بعد یکسال پسرم پرخاشگر شد گذاشتم کنار کار رو 

بعد سال ۹۸ دوباره رفتم سر کار اولش حضوری بعد که کرونا اومد مجازی و همچنان مجازی موندم

حقوق شوهرم از اول تو همین رنج بود، تا قبل من حتی موبایلشم شکسته بود، و جالب ما هردو سن بالا بودیما. ...

بابا دمت گرمممممم،من بیست ساله زندگی مشترک رو شروع کردم نهایت فقط هی مدل ماشین رو عوض کردیم و کمی طلا پس انداز کردیم ،همین

بابا دمت گرمممممم،من بیست ساله زندگی مشترک رو شروع کردم نهایت فقط هی مدل ماشین رو عوض کردیم و کمی طل ...

شاغل هم بودم خیلی کمکش کردم.

والله اگر الان حقوق شما و شوهرتو داشتم، الان الهه تو برج باغ یه واحد حتما خریده بودم.

جدی میگم.

من خودم شاغل بودم، سال سوم یه واحد تو جنوب شهر تهران واحد ۵۰ متری خریدم.

کلا دست به جمع کردنم خیلی خوبه.

یه چیزم هست، خیلی به دیگران قرض میدیم، بخاطر اون همون کممونم برکت داره، البته جسارت به کسی نباشه والله قصد بی ادبی ندارم.

اونروز تو یه تاپیک گفتم، طرف گفت خالی میبندی، ما الان یه همسایه داریم که مستاجر، من بردم ۱۵۰ گرم طلا گذاشتم تو بانک کارگشایی براش، ۵۰ تومن گرفتن، خود شوهرش گفت میخواین سند از اقوامم بگیرم بیارم، گفتم برو، من قرض دادم، دادین که خدا رو شکر، نبود که بدینم بازم خداروشکر.

شاغل هم بودم خیلی کمکش کردم. والله اگر الان حقوق شما و شوهرتو داشتم، الان الهه تو برج باغ یه واحد ح ...

خیلی هم عالی موفق باشید ،اما ما خرجمون خیلی زیاده خصوصا اینکه بچه ها به سن مدرسه رسیدن و هزینه هامون بالاست