2777
2789
عنوان

بیاین لطفا مهمونی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 29 پست
دروغ؟ چه کاریه ؟ خب همینارومطقی به شوهرش بگه  وقتی شوهرش درکش کنه قرارنیست به زورببرتش مهمونی

خب درک که نبمکنه.کلا میگه تو اهمیت نده و ببخش و فلان.....البته به زور نمیبره ولی خب باز مادر شوهرم اینا میگن تو نیومدی

دروغ؟ چه کاریه ؟ خب همینارومطقی به شوهرش بگه  وقتی شوهرش درکش کنه قرارنیست به زورببرتش مهمونی

بعضی شوهرا مثل شوهر من هیچ جوره کوتاه نمیان و فکر میکنن میخوای خانوادشونو از هم بپاشونی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر براتون مهمه.من باشم ب سوهرم میگم نمیام چون اهمیتی برام ندارن وسلام رک و صریح واضح

همون دیگه من تاحالا همش همینطوری بودم.رک و ظاهر و باطن یکی.ولی اون هم کارشو میکنه هم اونا رو قانع کرده همه طرفشن

خب درک که نبمکنه.کلا میگه تو اهمیت نده و ببخش و فلان.....البته به زور نمیبره ولی خب باز مادر شوهرم ا ...

بیخیال اهمیت نده به حرفاشون 

به همسرت هم بگوسخته توی جمع زیادبشینم ونمیتونم درازبکشم زیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب درک که نبمکنه.کلا میگه تو اهمیت نده و ببخش و فلان.....البته به زور نمیبره ولی خب باز مادر شوهرم ا ...

بگوالان شرایط فرق میکنه الان باردارم نبایدبهم استرس واردشه ممکن بازیه حرفی بزنن بابتش ناراحت شم وحالم بدمیشه نینی هم ناراحتیموحس میکنه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اینو خودم میدونم.ولی اون میدونه چطوری حرف بزنه و مادر شوهرمم باور میکنه حتی دروغ سخت تر میگه آدم خند ...

نه مادرشوهرت باور نمیکنه میدونه داره چکار میکنه لج در بیاره ..مطمئن باش جلوی اونم اینجوری ازتو تعریف میکنه حس حسادت و رقابت بهم پیدا کنین ..دوست نداری بری به شوهرت بگو زنگ بزنه بگه بهش تلفنو بده جاریت بگو گفتم مستقیم به خودتون بگم نمیتونم شرایطم اینجوریه شوهرتم ببه برادرش بگه نمیتونه بیاد ..اگه به قول خودت زرنگ باشه و با سیاست تا آخر حرفتو میخونه ..میگه پس حرفمو دیگه بخودش بگم اختلاف میفته دوتا میزاره روش بش میگه بعد که به جاریه گفتی به مادرشوهرتم زنگ بزن بگو حالت بده به جاریتم گفتی دیگه حرفی باقی نمی مونه مادرشوهرت دیگه اینجا نمیتونه بگرده چیزی پیدا کنه تخم کدورتو تو دل دوتاتون بکاره.

بعضی شوهرا مثل شوهر من هیچ جوره کوتاه نمیان و فکر میکنن میخوای خانوادشونو از هم بپاشونی 

آره همسر من میگه اون بد موذی هرچی تو توجه نکن .....نمیشه آخه.کسی که بار چندم که دیدمش شروع کرد با خنده و تیکه خانوادم و مسخره کردن.....بازم چیزی نگفتم انقدر موذی بازی درآورد که خستم کرد

بگو استراحت مطلقم دکتر گفته زیاد این ور اون ور نرو اگر آپارتمانیه خونش پله داره آسانسور نداره بگو دکتر گفته پله برام خوب نیست بچم زود بدنیا میاد 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
آره همسر من میگه اون بد موذی هرچی تو توجه نکن .....نمیشه آخه.کسی که بار چندم که دیدمش شروع کرد با خن ...

توام بهش تیکه بنداز ساده نباش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه مادرشوهرت باور نمیکنه میدونه داره چکار میکنه لج در بیاره ..مطمئن باش جلوی اونم اینجوری ازتو تعریف ...

متاسفانه با هم حرف نمیزنیم.مشکل مادرشوهر من اینه یک طرفه فقط حرفای اونو میشنوه‌خب باید با خوش بگه چرا فلانی یک بار حرف نزده پیش من پس نباید اجازه بدم اصلا پشت هم حرف بزنن

متاسفانه با هم حرف نمیزنیم.مشکل مادرشوهر من اینه یک طرفه فقط حرفای اونو میشنوه‌خب باید با خوش بگه چر ...

چه بد اینجا تو بی سیاستی کردی میدونه دادی دست مادرشوهره ....حرفاتونو قاطی واتی میکنه بهتون میندازه کینه و کدورتاتون  بدتر میشه ..باش حرف بزن برو خونش روش ارتباط برقرار کردن با خانواده شوهرتو عوض کنی همه چی حله

در کل که ادم باید خودشو الویت قرار بده راحت حرفشو بزنه و جایی که اذیت میشه نره....ولی اگه میخوای مادرشوهرت مثل اون درکت کنه  چند روز قبل  بگو لباسام تنگ شده واسه جشن فلانی باید برم خرید و اینا حتی پیش شوهرت  بگو چی بپوشمو اینا همه رو مطمئین کن که میری اون روز بگو حالم خوب نیست استراحت کن شبش لبلستم اماده بزار بگو نتونستم بیام حالم بد شد 

[QUOTE=340508742]شوهرم و چه جوری قانع کنم[/QUOTEعین زنداداش منه ...شایدم خودش باشه 

بگو وای از صبح منتظر صفحه گوشی رو نگاه کردم که دعوتم کنن برم چشام خشک شد از انتظار ولی دریغ از یه پیام 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....