2777
2789
عنوان

بیاین لطفا مهمونی جاری

532 بازدید | 29 پست

سلام من چند وقته با یکی از جاریام به مشکل خوردیم و باهم رفت و آمد نداریم.حالا سر یه جریاناتی تقریبا سه سال میشه.تواین سه سال با اینکه من نزدیکترن و بیشتر میرم خونه پدر شوهرم ولی هرگز اونجا حرفی نمی زنم نه پشت سر نه اینکه بخوام کار خودمو توجیه کنم.ولی اون هم زنگ میزنه هم مفصل میشه صحبت میکنه و همیشه مادر شوهرم یه جوری نشون میده حق با اونه.مثلا تولد دخترم نیومد بعد رفت خونشون که کرونا بوده من بچه هام ضعیفن و اینا.شوهرم کمرش گرفته بود برادر شوهرم تنها اومد بعد رفته بود گفته بود که آره تو جا خوابیده بوده من نرفتم‌.این سری مادر شوهرم خودش حرف کشید وسط بعد من هر چی میگفتم دلیل اونو میاورد که اینطوری بوده اون طوری بوده.....جالبه باورم میکنه.اونسری اومده بودن تهران تا فهمیده بود ما مسافرتیم گفته بود ما میخواستیم بریم خونشون نیستن.(در صورتی که سه ساله میان تهران و میرن نیومده سر بزنه)خیلی زرنگه

حالا برابچش میخواد تولد بگیره احتمالا شوهرش به شوهرم زنگ میزنه من هم بار دارم هم تعداد خانوادش ز یادم و معمولا تو این جمع ها شروع میکنن تیکه انداختن اصلا حوصلشونو ندارم.لطفا بگین منم چطوری مثل خودش بهونه بیارم که نرم و جوری نشه که باز همه چی تقصیر من بشه.

بگو خیلی دوست داشتم برم ولی کمرم درد میکنه دکتر استراحت داده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم بتادین بریز تو لباس زیرت به شوهرت بگو وای لکه بینی دارم بریم دکتر و واقعا برو دکتر بعدش بگو دکتر گفته استراحت مطلق 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به نظرم این وسط کسی که موش می دوئونه مادر شوهرست ..حرف به بر بیاره ..اگه اونم ناخواسته یه حرفی میزنه دوتا میزاره روش بشما میگه ..مادرشوهرا اصلا دوست ندارن جاریا باهم صمیمی بشن به هیچ عنوان ...

بهونه بهتر از اینکه بارداری. بگو حالم بد بود

خیلی هم دلم میخواست بیام ولی  این بارداری خیلی حالم بده. جوری با سیاسیت حرف بزن.  هنگ کنه😈😁👿

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
شوهرم و چه جوری قانع کنم

همینایی که الان نوشتی و بگو اگر منطقیه .

اگرم فکر میکنی به زور میبرتت الکی خودتو بزن به دل درد و کمر درد

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یکم بتادین بریز تو لباس زیرت به شوهرت بگو وای لکه بینی دارم بریم دکتر و واقعا برو دکتر بعدش بگو دکتر ...

دروغ؟ چه کاریه ؟ خب همینارومطقی به شوهرش بگه 

وقتی شوهرش درکش کنه قرارنیست به زورببرتش مهمونی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به نظرم این وسط کسی که موش می دوئونه مادر شوهرست ..حرف به بر بیاره ..اگه اونم ناخواسته یه حرفی میزنه ...

اینو خودم میدونم.ولی اون میدونه چطوری حرف بزنه و مادر شوهرمم باور میکنه حتی دروغ سخت تر میگه آدم خندش میگیره ولی یه جوری میگه مادر شوهرم میگه آخی این از رو منظور نیست کاراش