2777
2789
عنوان

آبله مرغان

961 بازدید | 13 پست

سلام دخترم ۲۰ سالمه ۴ روزه دونه های ابله مرغون رو بدنم ظاهر شده دکتر هم رفتم فقط مسکن و ضد خارش داده 

هر روز هم دارن بیشتر میشن راهی برا متوقف کردنشون سراغ ندارین ؟ و اینکه چیکار کنم جای دونه ها نمونه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۵ روز فقط یهویی دونه ها میریزه بیرون بعدش تا روز هفتم شاید روری دوسه تا دونه ریز بزنی بعدم پوسته میشن میریزن

فقط دستشون نزن که جاش چاله میشه

این بیماری فقط تحمل میخواد

من بعد از عید گرفتم الان جاشون رفته به جز صورتم که یکیشو فکر کردم جوشه ترکوندم. اولش جاش چاله شد ترمیم کننده زدم حالا گوشت اضافه اورده یکم برجسته شده

الهی به امید خودت...  
تا ۵ روز فقط یهویی دونه ها میریزه بیرون بعدش تا روز هفتم شاید روری دوسه تا دونه ریز بزنی بعدم پوسته ...

ای وای من دوسه تاشو زخم کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دانشجو هم هستم نمیتونم با این قیافه برم سر کلاس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

[QUOTE=340504976]ای وای من دوسه تاشو زخم کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دانشجو هم هستم نمیتونم با این قیافه برم سر کلاس 🤦🏻‍♀️ ...[/QUOTE

تو صورتته یا بدنت؟

بدن عیب نداره اما اگه تو صورتته حتما بعد از خوب شدن و بسته شدن زخمش برو دکتر برات ترمیم کننده مینویسه.

تا بافتش تازست قابل درمانه اما وقتی سفید بشه حتی درمانهای تهاجمی هم زیاد تاثیر نداره

الهی به امید خودت...  
[QUOTE=340504976]ای وای من دوسه تاشو زخم کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دانشجو هم هستم نمیتونم با این قیافه برم ...

هم صورتمه هم بدنم ولی تاولای صورتم خیلی بزرگترن 

یعنی الان یه هفته صبر کنم تا خشک شن بعد برم دکتر پوست ؟ یا از همین الان برم ؟

هم صورتمه هم بدنم ولی تاولای صورتم خیلی بزرگترن  یعنی الان یه هفته صبر کنم تا خشک شن بعد برم د ...

من اواخرش رفتم تقریبا دوهفته بود گذشته بود که دکتر اول بهم گفت الان زخمات هنوز حالت باز دارن نمیشه روشون ترمیم کننده زد. فقط بهم تتراسایکلین و آد داد گفت به نسبت مساوی با هم مخلوط کن بزن به زخماش‌.

من این کارو کردم در کمال ناباوری صبحش پاشدم دیدم قرمزیشون کمرنگ شده و همشون خشکیدن. تا چند روز ادامه دادم تا جاشون شبیه لکه شد. بعد شروع کردم به ترمیم کننده زدن.

البته به بدنم نزدم فقط به صورتم زدم. الان روی بدنم هیچ کدوم جاشون نمونده به جز چند تا لک محو روی ساق پام. 

صورتمم فقط همونکه کندم جاش هست و بعدا شاید برم لیزر کنم 

پسرمم باهام گرفت مال اون خیلی چرک کرد و بزرگ شد تو بدنش جای سالم نداشت الان تا ۸۰ درصد جاشون رفته یه سری لکه های محو ازشون مونده که فکر کنم تا یکی دوماه دیگه کاملا برن.

الهی به امید خودت...  
من اواخرش رفتم تقریبا دوهفته بود گذشته بود که دکتر اول بهم گفت الان زخمات هنوز حالت باز دارن نمیشه ر ...

منکه تازه ۴ روزه گرفتم امروز رفتم پیش یه متخصص عفونی برام ترمیم کننده داد دکتر قبلیه عمومی بود گفت روشون چیزی نزنی نمیدونم حالا چیکار کنم ولی مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات ♥️

من اواخرش رفتم تقریبا دوهفته بود گذشته بود که دکتر اول بهم گفت الان زخمات هنوز حالت باز دارن نمیشه ر ...

عزيزم شما چه پماد ترميمي اي زدين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚