2777
2789

منظورت ،غده  ای که تو روده هست سر باز میکن باعث خونریزی میشه یه تیکه گوشت اضافه هم میزنه بیرون موقع مدفوع ؟؟ عملش حالت کونولوسکوپیه ،بعدش نمونه برداری میکنن ببینن سرطانی هست یا نه ،که برای ما سرطانی نبود بخاطر یبوست اینطوری شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم سال ۹۷ برداشت خواهر شوهرمم سال ۹۸ نوعشو نمیدونم

من روده م پولیپ سازه میخاسم ببینم کسی تجربه داشته باشه بهم بگه هرچندسال باید چک بشی و باهمین چکاپا و برداشتن اوکی هس یا اینکه تنها راهش عمله. 

نه دیگه بعدش  دیگه مشکلی پیش نیومد

اها انشالله همیشه سلامت باشید. اخه من روده م پولیپ سازه و همیشه خدا نگرانم. یکسال پیش که چکاب شدم دکترع گفت اگه بتونی عمل کنی و کل رودتو برداری خیلی خوبه ولی من سنم کمه و میترسم از این موضوع. میخاسم ببینم دکتر خوب کسی سراغ نداره ک با هرچند وقت چکاب شدن راهی جز عمل داشته باشه 

اها انشالله همیشه سلامت باشید. اخه من روده م پولیپ سازه و همیشه خدا نگرانم. یکسال پیش که چکاب شدم دک ...

نه والا در این حد اطلاعات ندارم داخل بیمارستان هم بود که درمان شدم دکتر خوبی مد نظر ندارم 

عزیزم همسر من سال ۹۷ رفتن برداشتن دکترس گفت هر ۶ماه بیا چکاب ولی متاسفانه تنبل هستش دیگه نرفت اما الانم گاهی یبوست داره گاهی اسهاله ببخشید انقدر واضح گفتم 🙏دکترش تهران خزانه هستن ولی خودمم تحت نظر دکتر گوارش هستم به خلگاطر عمل انسداد روده الان ۴ساله میرم پیش دکتر علی مومئن زاده تو تهران پارسه اگه تهران هستی بگو تا آدرس دقیق بدم برو دکتر فوق العاده کار بلد وخوبی الوی هم نمیفرسته آزمایش و سنو اینا خودشم تو مطبش کارای کلونسکوپیو آندوسکوپی انجام میده 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم همسر من سال ۹۷ رفتن برداشتن دکترس گفت هر ۶ماه بیا چکاب ولی متاسفانه تنبل هستش دیگه نرفت اما ال ...

من شیرازم. یه بار میگم برم چک کنم ی بار میگم نه میترسم یک سال و خورده ای هم هس ک نرفتم چک بشم خیلی میترسم استرس داغونم کرده ـ

اگه شیرازی برو پیش دکتر علی رضا تقوی 

دکتر خوبیه. ترس ای ک باز برم از کولونسکوپی ب کنار عمله میترسم بگن باید عکل کنی من واقعا میترسم اخه بابت سنمم نگرانم اخه تو این سن خیلی سخته خیلی

من شیرازم. یه بار میگم برم چک کنم ی بار میگم نه میترسم یک سال و خورده ای هم هس ک نرفتم چک بشم خیلی م ...

خب عزیز دلم استرس خودش مادر تمام بیماریهاست برو چکاب خیالت راحت بشه من تهرانم شیراز دکتراش نمیدونم اما همین دکتری که دوستمون گفت برو یه چکاب بشی خیال خودتم راحت اصلانم نگران نباش به قول معروف تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته خدا هم که برا بنده هاش بد نمیخواد گلم❤🌺🌺

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔