2777
2789
دکتر خوبیه. ترس ای ک باز برم از کولونسکوپی ب کنار عمله میترسم بگن باید عکل کنی من واقعا میترسم اخه ب ...

ببخشید گلم چند سالتونه ؟ من دایی همسرم ۸ساله رودشو برداشته ماشالله سالم و قبراقه نمیدونم دقیق چند سالشه ولی ۵۵هست نوه داره ماشالله 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب عزیز دلم استرس خودش مادر تمام بیماریهاست برو چکاب خیالت راحت بشه من تهرانم شیراز دکتراش نمیدونم ا ...

دعا کن برام🙏🏻❤توکل ب خودش. اره میخام برج پنج یا شش برم باز چکاب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن برام🙏🏻❤توکل ب خودش. اره میخام برج پنج یا شش برم باز چکاب 

حتما حتما عزیزم اگه لایق باشم چشم❤🙏اماشما هم نگران نباش ۲۳سنی نیست هیچ مشکلی پیش نمیاد اوووو من گفتم الان میکی ۵۰ ۶۰سالمه  نگران نباش این سریو به نظرم بروپیش یه دکتر خوب و کاربلد تا خیالت راحت باشه شاید اون دکتری که گفته رودتو برداری یکم کم کاری کرده دقت نکرده علم خیلی پیشرفت کرده در زمینه درمان  

حتما حتما عزیزم اگه لایق باشم چشم❤🙏اماشما هم نگران نباش ۲۳سنی نیست هیچ مشکلی پیش نمیاد اوووو من گفت ...

ممنونم عزیزم انشالله خدا ب شماهم سلامتی بده همیشه عزیزجان. ب گفته دوستمون بذم پیش همین دکتر تقوی ببینیم خدا چی بخاد. پیش ی دستیار دکتری رفتم ندیده گفت باید عمل شی گفتم تو ببین من تو چ وضعیم چطوریم بعد ی کله بگو عمل خب اخه ادم 

ممنونم عزیزم انشالله خدا ب شماهم سلامتی بده همیشه عزیزجان. ب گفته دوستمون بذم پیش همین دکتر تقوی ببی ...

عزیزم خداوند بهت سلامتی وطول عمر بده انشاالله منتظرم یه روزی بیای تاپیک بزنی وبگی اصلا اون دستیار چرت گفته ونیازی به عمل نیست❤

عزیزم همسر من سال ۹۷ رفتن برداشتن دکترس گفت هر ۶ماه بیا چکاب ولی متاسفانه تنبل هستش دیگه نرفت اما ال ...

همسرتون خیلی کار خطرناکی میکنن دیگه کولونوسکوپی نرفتن . حتما مجبور کنین برین کولونوسکوپی ، چون پولیپ مجدد رشد میکنه و اگر برداشته نشه حتما تبدیل به سرطان میشه . 

همسرتون خیلی کار خطرناکی میکنن دیگه کولونوسکوپی نرفتن . حتما مجبور کنین برین کولونوسکوپی ، چون پولیپ ...

بله درسته اما نمیره گاهی یبوستم میگیره شکمشم خیلی بزرگ شده میگه به خاطر نوشابه س نمیدونم والاراستش اون سری  اول بدون بیهوشی کلون انجام دادن براش خیلی اذیت شده انگاری ترسیده 

همسرتون خیلی کار خطرناکی میکنن دیگه کولونوسکوپی نرفتن . حتما مجبور کنین برین کولونوسکوپی ، چون پولیپ ...

یعنی به نظرشما اگه باز پولیپ رشد کرده بود نباید علائمی نشون میداد؟🥺

یعنی به نظرشما اگه باز پولیپ رشد کرده بود نباید علائمی نشون میداد؟🥺

پولی هیچ علامتی نداره هیچ ... رو به بدخیمی رشد می‌کنه بعد از بدخیم شدن علامت نشون میده .... .

رک و راست بگم برای آگاهیتون . شاید همسرتون پولیپ دارن اما از نوع خوش خیم هست که بمونه درنیاره به مرور تبدیل به بدخیم میشه.... رشد هر پولیپ هم میانگین ۳ تا ۷ سال  طول میکشه بدخیم شه .... 

حتما پیگیر کولونوسکوپی مجدد باشین