2777
2789

چه فحش بدی چه ندی تعلیق دائم به روش قبل خبری نیس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ما بگیم به کی ما رو تعلیق میکنن ولی تو رو نه😅

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم به خدا من کاربریت برنگردوندم باور کن الانم شمارت دارم اما نمیخوام مزاحمت بشم من نکردم ،وجوانت یذره بیدار کن ما دیگه باهم دوست نیستیم اما خوب نیس جواب  منم هی میگفتی کاربریم باز کن درخواست بده کاربری خودم اعتماد کردم قرض دادم به تو الان اینجور راجبم فک کنی نی نی سایتیا برام مهم نیستن کین ،یا نی نی یارا  بهش گفتم اسکرین شاتش تو روبیکا بهت فرستادم ،ببین چی گفته ،یادم نیس شاید تلگرام فرستادم ،من نمیخوام راجبم بد فکر کنی به جان عزیز ترین کسام مادرم من هیچوقت بهت هیچ بدی نخواستم بکنم من کاربریت برنگردوندم من هیچ قصدی نداشتم ازاون تکی که بهت انداختم من حلال کن من چیکار کردم که از من انقد کینه به دل گرفتی ،جوابم نده نمیخوام دوباره دوستی مثل تو داشته باشم سوکه شدم از اینهمه بی انصافیت واقعا یدره وجدان داشتا باش دلم میشکنخپه از اینهمه تهمتات فقط اخه تو دل من به مرگ مادرم هیچی نیس 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

عزیزم به خدا من کاربریت برنگردوندم باور کن الانم شمارت دارم اما نمیخوام مزاحمت بشم من نکردم ،وجوانت ...

ولش کن این   هیچچچی ندارو    همش گناه شوهرشومیخواد بندازه گردن تو   چون میبینه مظلومی و دیوارکوتاهی لذت میبره حیففف که تعلیق میشم وگرنه یه فحشاییی بارش میکردم حالش جا بیاد       امیدوارم شوهرش انقدددددر اذیتش کنه که زوال عقل بگیره بی عرضه بی ادب هیچچچی ندار ظالم

ولش کن این هیچچچی ندارو همش گناه شوهرشومیخواد بندازه گردن تو چون میبینه مظلومی و دیوارکوتاهی ...

اینجور نگو گلم میاد میخونه عصبی میشه پیامت پاک کن تقصیری نداره اخه یه سو تفاهمی پیش اومد ،حالا من دلم براش تنگ شده ولی انشالله اون دنیا همو میبینیم دوستی ما که الکی الکی تموم شد ،دلم براش تنگه ... 

اینجور نگو گلم میاد میخونه عصبی میشه پیامت پاک کن تقصیری نداره اخه یه سو تفاهمی پیش اومد ،حالا من دل ...

عزیزم خواستم پاک کنم ولی دیر شده بود    ولی باشه ازش معذرت خواهی میکنم همینجا پیش تو   منم نمیخواستم دلشو بشکنم اما از دستش ناراحت شدم  ترانه  یهوو بعد ازخوندن کلی از تاپیکای تو بازم اعصابم ضعیف شد  

عزیزم خواستم پاک کنم ولی دیر شده بود ولی باشه ازش معذرت خواهی میکنم همینجا پیش تو منم نمیخواستم ...

گلم  کم خودت درد بیماری داره استرس منم چیه میخوری گلمممممم نخون تاپیکام 🥲 برات خوب نیس استرس و غصه اینا دورت بگردم تازه سرطانت خوب شده 

گلم کم خودت درد بیماری داره استرس منم چیه میخوری گلمممممم نخون تاپیکام 🥲 برات خوب نیس استرس و غصه ...

استرس که نبود عزیزم غصه بود با خودنه تاپیکات غصه و عصبانیت شدید گرفته بودم 

درسته عزیزدلم .. عصبانیت کاری از پیش نمیبره باید ادم کاری که از دستش برمیاد برای دشمن انجام بده اگر کاری نمیتونی بکنی بهتره بهش فکرنکنی یعنی این بهترین کاریه که میشه انجام داد    عصبانیت و غصه ضربه زدن به خوده ادمه ..

ولی محیطی که من زندگی میکنم خیلی سمیه عزیزم برای جدا شدن از این محیط هم دو سال و نیم  باید صبر کنم  ولی انقدرررر ازارم دادن اعصابم ویران شده   هر روز به خودم میگم حرص نخور شرشون دیگه داره کم میشه .. همین الان یه کاری انجام بده در جهت ارامش و یه قدمی درجهت خوشحالی بعضی وقتا موفق میشم حالمو عوض کنم .. ولی خیلی وقتا بازم حرص میخورم و میدونی با این حرص خوردن خودمونم به خودمون خیانت میکنیم؟مثل بقیه اطرافیان که به ادم خیانت میکنن😢😠

خدا براشون جبران کنه  امسال ترانه جان خدا خیلی به من کمک کرده نباید ناشکر باشم و این نعمتهارو نادیده بگیرم ولی چون اعصابم خیییلی ضعیف شده دیگه کشش گذشترو ندارم

استرس که نبود عزیزم غصه بود با خودنه تاپیکات غصه و عصبانیت شدید گرفته بودم درسته عزیزدلم .. عصبانیت ...

متمئن باش از این محیط سمی که توشی راحت بشی یکم به ارامش برسی وصعیت روحیتم اروم میشه خیلی خوشحل شدم برات کاش برا منم یه فرجی بشه همش پسرفت میکنم که پیشرفت نمیکنم