گلم کم خودت درد بیماری داره استرس منم چیه میخوری گلمممممم نخون تاپیکام 🥲 برات خوب نیس استرس و غصه ...
وراستی من از پارسال کلی شکایت و اینا انجام دادم کلی با وکیلا حرف زدم خیلی خیلی زیاد تجربه و اطلاعات دارم نسبت به گذشته ها که خل بودم تو هم هر وقت مشورت خواستی تو خصوصی در خواست بده زنگ بزنم بهت بگم چیکار کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با وجود سرطان به شدددددت اذیت میکردن اصلا نمیفهههههمیدن من بیمارم دارم شیمی درمانی میشم من نیاز به غذای بهتر خواب بهتر ارامش بیشتر دارم .. سرطان یه برکتی بود که کاش زودتر میومد
انشالله همیشه حال دلت خوبتر خوبتر بشه تنت همیشه سلامت باشه درمان شل نگیر ادامه بده باز
ترانه منظور من اینه که یه وقتایی رنج انقدر بزرگ میشه که واقعا مثل یه تلنگر ادمو به خودش میاره من اصلا حالیم نبود دیگران چقدر دارن بهم ظلم میکنن همین بیماری باعث شد به خودم بیام