2777
2789
استرس که نبود عزیزم غصه بود با خودنه تاپیکات غصه و عصبانیت شدید گرفته بودم درسته عزیزدلم .. عصبانیت ...

بیا بریم اینجا پیام نداریم استارترش ناراحت میشه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

گلم کم خودت درد بیماری داره استرس منم چیه میخوری گلمممممم نخون تاپیکام 🥲 برات خوب نیس استرس و غصه ...

وراستی  من از پارسال کلی شکایت و اینا انجام دادم کلی با وکیلا حرف زدم خیلی خیلی زیاد تجربه و اطلاعات دارم نسبت به گذشته ها که خل بودم    تو هم هر وقت مشورت خواستی تو خصوصی در خواست بده زنگ‌ بزنم بهت بگم چیکار کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وراستی من از پارسال کلی شکایت و اینا انجام دادم کلی با وکیلا حرف زدم خیلی خیلی زیاد تجربه و اطلاعات ...

چطوری خم سرطانی درمان گردی هم پی اینا بودی 😂

چطوری خم سرطانی درمان گردی هم پی اینا بودی 😂

😃بخدا باورت نمیشه بخاطر همون سرطان مجبور شدم برم شکایت و فلان .. 

با وجود سرطان به شدددددت اذیت میکردن اصلا نمیفهههههمیدن من بیمارم دارم  شیمی درمانی میشم من نیاز به غذای بهتر خواب بهتر ارامش بیشتر دارم ..  سرطان یه برکتی بود که کاش زودتر میومد

😃بخدا باورت نمیشه بخاطر همون سرطان مجبور شدم برم شکایت و فلان .. با وجود سرطان به شدددددت اذیت میکر ...

چقدر قوی من سرطان اینا بگیرم دوروزه میمیرم 

دشمنت بمیره این چه حرفیهنه منم اصلا قوی نبودم دیگه به مرحله رنج واقعی رسیدم مجبور شدم مبارزه کنم

انشالله همیشه حال دلت خوبتر خوبتر بشه تنت همیشه سلامت باشه درمان شل نگیر ادامه بده باز 

انشالله همیشه حال دلت خوبتر خوبتر بشه تنت همیشه سلامت باشه درمان شل نگیر ادامه بده باز

ترانه منظور من اینه که یه وقتایی رنج انقدر بزرگ میشه که واقعا مثل یه تلنگر ادمو به خودش میاره     من اصلا حالیم نبود دیگران چقدر دارن بهم ظلم میکنن همین بیماری باعث شد به خودم بیام

ترانه منظور من اینه که یه وقتایی رنج انقدر بزرگ میشه که واقعا مثل یه تلنگر ادمو به خودش میاره من ...

درسته میفهمم چی میگی منم الان با بیماری هام پخته تر شدم نسبت به قبلم نه مثل تو  ها اما کلی نتونستم خودم درمان کنم پیشرفت کنم اما از جهات دیگه .. 

نه بابا باز من برد نداشت بمونم برم گردوند

شوهرت یکی از عوضی ترین ادمای زنده الان روی کره زمینه

بیش از حدددد حسود و عوضیه   متوجه شده تو با اینکه زیبایی ولی اعتمابنفس نداری   .. ببین چه بلایی داره سرت میاره

شوهرت یکی از عوضی ترین ادمای زنده الان روی کره زمینهبیش از حدددد حسود و عوضیه متوجه شده تو با اینک ...

نه بابا خود شیفته خود برتر بینی داره خصوصیات خودشیفته هررررجا میبینم دقیقا شوهر من میگه