2777
2789
عنوان

مادرایی که پسر دار شدن میشه بیاین

148 بازدید | 18 پست

میگن پسر پاقدمش سنگینه این درسته ؟کسایی که پسر دار شدن بعد به دنیا اومدنش مشکلات شون زیاد شد ؟من باردار شدم جنسیتش پسر 

ولی هر اتفاقی میفته میندازن گردن جنین طفل معصوم من 

من دوتا پسر دارم اولی که به دنیا اومد خونه خریدیم دومی به دنیا اومد ماشینمون رو عوض کردیم و چیزی خریدیم که حتی فکرشم نمیکردیم بچه رحمت و نعمته این حرفا چیه 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من الان ۵ تا داداش دارم... اگه نحس بودن که تا الان نسلمون منقرض شده بود 🤡

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

اصلا این جوری نیس

سراسر برکت و نعمت هستند

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

چه ربطییی داره آخه. 

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

من دوتا پسر دارم اولی که به دنیا اومد خونه خریدیم دومی به دنیا اومد ماشینمون رو عوض کردیم و چیزی خری ...

والا هرکی هر اتفاقی براش میفته میگن چون تو پسردار شدی من توکلم به خداس این استرس ها ازم بگیره خودش مراقب طفل معصومم باشه 

به نظر من که نه دختر بهتر از پسره نه پسر بهتر از دختره 

هردو خوبن خدا هرچی به هرکی داده اون خوب بوده براش

شما شاکر باش 

خدا وعده داده و هیچوقتم خلف وعده نمیکنه خودش گفته لئن شکرتم لازیدنکم