2777
2789
عنوان

بیایید اینجا داغهههه🔥🔥🔥

80 بازدید | 4 پست

دروددددد دوستان 

مدرس زبان انگلیسی هستم 

من آنلاین تدریس میکنم اگه تمایل دارید بگید که هماهنگ کنیم برای تدریس، با قیمت مناسب

من خودم به خواهر های خودمم زبان یاد دادم پیج اینستا و تیک تاک رو هم میزارم فیلم هاشون رو ببینید به عنوان نمونه کاره بنده 

اینستا : انگلیسیه اینجا فارسی میکنه) sayin. 1394 (1394

تیک تاک :kai_pet_j

سلام‌من کتاب ready for CAEرو تقریبا یساله تموم کردم

اما احساس میکنم تو مکالمه خوب نیستم یا تو ترجمه نمیتونم خوب عمل کنم

هفته ای ی جلسه میرم کلاس اسپیکینگ ، معلم زبان ابتدایی غیر انتفاعی هم هستم

باید چیکار کنم دایره لغاتم بره بالا، چون گرامرم عالیه اما کلمات خیلی میبینم که بلد نیستم معانیشون رو

چه کاری پیشنهاد میدید؟

💕🌸☘️🌹

سلام‌من کتاب ready for CAEرو تقریبا یساله تموم کردم اما احساس میکنم تو مکالمه خوب نیستم یا تو ترجمه ...

سلام، کتاب انگلیسی بخون مثلا فلسفی، رمان یا تاریخی و... یا کتاب های لغت انگلیسی بگیر 504 واژه رو پیشنهاد می کنم بهت، یا مثلا برای خودت شروع کن نوشتن بعضی کلمات رو میبینی توی انگلیسی بلد نیستی مجبور میشی بری سرچش کنی پیداش کنی یا حداقل توی یک روز مثلا 5 کلمه جدید پیدا کن بنویس بزار جلو چشمت 

برای اسپیکینگ هم یه پارتنر پیدا کن که مسلط به زبان باشه بتونی باهاش حرف بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.