2777
2789
عنوان

پرستاری دانشگاه آزاد کمک تروخدا

128 بازدید | 3 پست

سلام وقت همه گی بخیر روز خوش 

من ۲۰ سالمه پشت کنکور موندم رتبه ام بهتر که نشد بدترم شد منطقه یک درس خوندم اما الان ساکن خوزستان هستم میخواستم بدونم شرایط پذیرش در دانشگاه آزاد رشته پرستاری چطوره؟ با چه رتبه ی میتونم برم خوزستان باشه یا جای دیگه فرقی نداره شهرستان هم باشه میرم فقط میخوام بدونم پذیرش میشم یا نه ؟ و چجوری ؟ تروخدا کمک م کنید آرزومه پرستاری بخونم دیگه وقتی هم ندارم که بخوام سال دیگه هم پشت کنکور بمونم 

در ضمن رتبه پارسالم شد ۳۲ هزار

خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
میتونی با همین رتبه بری ولی پرستاری خیلی سخته

جدی یعنی پذیرشم میکنن؟ 

با سختی هاش کنار میام آرزومه پرستار بشم تنها آرزوی که دارم همینه 

خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دانشگاه آزاد پرستاری خونده؟