2777
2789
عنوان

من زنگ بزنم ،یا وایسم اون بیاد

130 بازدید | 12 پست

بچها سر یه چیزی با دوس دخترم بحث کردم،بحث سنگین البته شاید براتون مسخره باشه،بچه ها من قبلا بهش گفته بودم که یه دختری تو دانشگاه امار واسه یه کاری داده ولی من چون برا خودمو خودت ارزش قائل بودم جواب رد دادم(این ماله یه ساله پیش بوده،میدونم بچگانه بوده ولی خب)خلاصه سر یه بحثی چن روزه پیش بحث اینطور چیزا اومد،منم گفتم یادته اونو گفتم،گفتم اون لحظع واقعا شیطون رف تو جلدم و بدم نیومد،ولی سر همون ارزشه نرفتم ،یا خدا اینو گفتم قاطی کرد بحث و دعوا،تو چرا گفتی خوشم اومده؟گفتم نگفتم خوشم اومده ،خدا وکیلی من همینطوری گفتم،خلاصه دعوا بالا گرف ،خدا فظی کردیم،پیام داد،من جو بینمون رو دوس ندارم،زنگ نمیزنم تو هم زنگ نزن!منم عصبانی بودم جوابشو ندادم،هموت شبشم استوری گذاشت،سلامت روانتونو ارزون نفروشین،خیلی بهم برخورد ولی نه استوزی گذاشتم نه چیزی،خلاصه بنظرتون ارزش برگشتن به این ادم وجود داره،تقصیر کی بوده،برگرمیگرده؟

ببخشید زیاد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه عاقل باشه باهات کات میکنه خیانت نکردن منت گذاشتن نداره ک وظیفه ست! 

منت نذاشتم،تو حرف زدنی گفتم،بازم تاکید میکنم بحث ماله یه سال پیشه،اونموقع زیاد سر از این چیزا در نمیاوردم که چیو بگم نگم،دوما بحث سه روز پیش ما این بود که اون گف خوشت اومده بوددد!!گفتم نه 

سر همین بحث بالا گرف

استوریش واقعا حرف درستی بوده 

بنظرم شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی همون بهتر که کات کنه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
استوریش واقعا حرف درستی بوده  بنظرم شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی همون بهتر که کات کنه

من بهش زنگ میزدم،بخداا

فقط این حرکتش یکم عصبانیم کرد

اون اینقد منو زخم زبون میزنه بعضی موقع ها که نگم!