من خودمم امروز امتحان عربی دادم و دو تا غلط که بی دقتی کردم واعصاب خرابه ولی یک چیزی که مهم الان فرجه امتحان بعدی که داره از دست میره بیایم دیگه به عربی فکر نکنیم وشیمی بخونیم که دوروز بعد اینجا نگیم اینو میدونستم فرمول یادم رفت ویا سوتی دادم میدونم سخته تمرکز کردن ولی به خودتون بگین خب که چی چه کاری از دستم برمیاد برای عربی ولی میتونم شیمی مو نجات بدم ۴۵ دقیقه بخوابین بعد شروع کنید امروز یک دور کنید شیمی رو اینا رو خواهرانه گفتم موفق باشید
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من در طول سال میخوندم و کلاس فلاح رفتم از پایه همه چی رو بلدم فقط یه لغت صفا رونوشتم تخته سنگ بعد خط ...
تو ورا باید ناراحت باشی نمرت عالی میشه
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
نمیدونم رشته ات چیه ولی هنوز امتحانای دیگه با ضریبای خیلیی بالا موندن که میتونی قشنگ جبران کنی..مثلا دینی و ادبی.. الان تو غصه بخوری چه فرقی میکنه ، به جاش توکل کن تو بقیه امتحانا جبران کننن🥲💚