2777
2789
عنوان

یک توصیه برای نهایی ها

679 بازدید | 64 پست

من خودمم امروز امتحان عربی دادم و دو تا غلط که بی دقتی کردم واعصاب خرابه ولی یک چیزی که مهم الان فرجه امتحان بعدی که داره از دست میره بیایم دیگه به عربی فکر نکنیم وشیمی بخونیم که دوروز بعد اینجا نگیم اینو میدونستم فرمول یادم رفت ویا سوتی دادم میدونم سخته تمرکز کردن ولی به خودتون بگین خب که چی چه کاری از دستم برمیاد برای عربی ولی میتونم شیمی مو نجات بدم ۴۵ دقیقه بخوابین بعد شروع کنید امروز یک دور کنید شیمی رو اینا رو خواهرانه گفتم موفق باشید

انگیزم رفت😭

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میدونی فقط ۲ تا غلط داری  تا پاسخ نامه رو نبینی نمیتونی بگی چند تا غلط داری که  ه ...

من در طول سال میخوندم و کلاس فلاح رفتم از پایه همه چی رو بلدم فقط یه لغت صفا رونوشتم تخته سنگ بعد خط زدم نوشتم تخته چوب

من در طول سال میخوندم و کلاس فلاح رفتم از پایه همه چی رو بلدم فقط یه لغت صفا رونوشتم تخته سنگ بعد خط ...

تو ورا باید ناراحت باشی نمرت عالی میشه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

انگیزم رفت😭

نمیدونم رشته ات چیه ولی هنوز امتحانای دیگه با ضریبای خیلیی بالا موندن که میتونی قشنگ جبران کنی..مثلا دینی و ادبی..  الان تو غصه بخوری چه فرقی میکنه ، به جاش توکل کن تو بقیه امتحانا جبران کننن🥲💚

اون سوالش چند نمره ای بود؟؟؟اونی که میگفت ما کان اینا چی میشد 

الان هیچی ازش یادم نمیاد دیشب نخوابیدم الان اومدمم دندونمو پر کنم حالم از بی خوابی داره بد میشه

میان چند دقیقه دیگه کلیدش

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
من در طول سال میخوندم و کلاس فلاح رفتم از پایه همه چی رو بلدم فقط یه لغت صفا رونوشتم تخته سنگ بعد خط ...

وا صفا کجاش بود انسانی ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪