2777
2789

من ب هیچکس ظلمی نکردم و هیچوقت دل کسی رو نشکوندم کاری ب کار کسی نداشتم 

همیشه وفادار بودم ب همسرم ب خانوادم 

اهل نماز و روزه ام هستم اگه خدا قبول کنه 

اگه ام گناهی کردم در حق خودم بوده و بس 

تا حدی واجبات رو بجا میارم 

ولی خیلی وقتا سر خیلی چیزا استغفرالله دل خدارو شکستم و گناه کردم خیلی ام توبه کردم ولی باز تکرار شده در حق خودم ظلم کردم فقط ک باعث شده از خدا دور بشم 

همش میترسم توبه کنم 

خجالت میکشم 

میگم نکنه خدا نبخشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسوره نساءگفته شده خداوندمیبخشه

بامعنی بخونش،حالت روخوب میکنه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
حتی کسی که گناه کبیره کنه؟ مثلا زنا انجام داده باشه؟ ولی توبه کرده باشه

اولااسم گناه رونگو

بله دقیقامنظورم همون بود

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خجالت از توبه رو چیکار کنم

همونکه دیگه تکرارش نکنی میشه توبه

حتی کسی که گناه کبیره کنه؟ مثلا زنا انجام داده باشه؟ ولی توبه کرده باشه

بنظر من اگه مجرد باشه مرتکب زنا شده باشه 

فقط در حق خودش بوده و خدا ک اونم با توبه از ته دل قابل بخششه ولی اگه متاهل باشه و زنا کنه حق الناس هم ب گردنشه باید همسرش هم ببخشش 

الهی ک هیچوقت این بلا گریبان کسی رو نگیره 

خدایا لحظه ای چشم ازمون برندار 

اولااسم گناه رونگو بله دقیقامنظورم همون بود

🥲 نمیدونستم نباید بگم ببخشید 

میخواستم عمق فاجعه رو برسونم

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿

چه توبه کنی یا نکنی خدا دوستت داره و همیشه بغلت کرده دقت کنی میفهمی

نترس خدا کینه ای نیست و چیزی تو دلش نمیمونه

راحت باش و زندگیتو بکن

اگه بازم ته دلت راضی نیسی بیا بنده خدای من شو

خدای من خیلی باحاله

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
همونکه دیگه تکرارش نکنی میشه توبه

من گناهم اینه ک تند خو و عصبی ام با پدر و مادرم 

فک میکنم خیلی ام از دستم دلگیرن 

این گناهی ک دارم و هربار توبه کردم شکستم و نتونستم جلو خودمو بگیرم 

من عذر خواهی میکنم از جفتشون 

اما دیگه دلش رو ندارم توبه کنم ک باز فردا صبح بشکنم

گناه بزرگیه بی احترامی ب پدر و مادر 😔

بنظر من اگه مجرد باشه مرتکب زنا شده باشه  فقط در حق خودش بوده و خدا ک اونم با توبه از ته دل قا ...

ممنون عزیزم 

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿