2777
2789

سلام دوست جونا الان ازدکتر اومدم ..گفت زخم دهانه رحم دارم ..به قرص آزیترومایسین 250و دوتا دونه قرص زاکیم  400 داد وگفت هم خودم بخورم هم هم همسرم..کسی بوده با قرص خوب شده باشه؟چرا همسرم هم باید دارو بخوره؟

اینارو یادم رفت ازدکترم بپرسم😊

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

منظورم دوبسته قرص آزیترومایسین بود😊

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی باعث میشه زخم دهانه رحم ایجاد شه؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

سلام بله عزیزم با قرص کنترل میشه همسرت هم باید بخوره چون این زخم الودگی بهش منتقل کرده که هم برای خودش مضره و هم باعث میشه بعد ازبهبود دوباره به شما منتقل کنه 

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد, نقش هر زخمه که رد راه به جایی دارد 
جه علایمی داشتی؟

درد شدید واژن موقع پریود داشتم .براهمین رفتم که با معاینه گفت زخم دارم😕

چی باعث میشه زخم دهانه رحم ایجاد شه؟

منم دوست دارم بدونم 

سلام بله عزیزم با قرص کنترل میشه همسرت هم باید بخوره چون این زخم الودگی بهش منتقل کرده که هم برای خو ...

ممکنه این زخمی که من گرفتم از رعایت نکردن بهداشت همسرم باشه؟

منم همین مشکلو داشتم .... اما با قرص خوب شدم و همسرم نمیخورد یعنی اصلا دکتر بهش نگفته بود بخوره.....  حالا شما همسرتون بخورید خوب میشید احتمالا با همسرتون بخورید سریع تر خوب میشید یا ..... نمیدونم ولی بخورید ایشالله مشکلتون حل میشه منم دقیقا همین قرصا رو خوردم در عرض 4 ماه خوب شدم البته نه اینکه همه چیز تموم شده باشه بازم یکم از زخمم مونده بود دکتر گفت زخمت عفونت کرده خلاصه یه عالمه دکتر و اینور و اونور رفتم تا خوب شدم 

در انتظار مادر شدن..... !
ممکنه این زخمی که من گرفتم از رعایت نکردن بهداشت همسرم باشه؟

احتمالش هست ,ولی حالا اگه علت ایجاد زخم هم اون نباشه باعث تشدیدش قطعا هست

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد, نقش هر زخمه که رد راه به جایی دارد 

منم زخم داشتم ولی با دارو خوب نشد دکتر واسم کرایو یا همون فریز انجام داد.ولی سعی کن داروهاتو استفاده کن که اگر زخم خوب نشه دوراز جون خطر سرزان داره

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عفونتی که درمان نشه زخم ایجادمیشه زخمی که درمان نشه خدایی نکرده سرطان دهانه رحم ایجادمیشه

خداروشکر به موقع رفتم چندماهه که هی میخواستم برم دکتر ولی نمیشد..اینقدر دانشجو دورش بود یادم رفت بپرسم تست پاپ اسمیر هم لازمه برم یانه

منم همین مشکلو داشتم .... اما با قرص خوب شدم و همسرم نمیخورد یعنی اصلا دکتر بهش نگفته بود بخوره..... ...

عزیزم علائم شماهم همین بود یابیشتر؟