2777
2789
عنوان

کی اینجا بچش همش مریضه

144 بازدید | 25 پست

دوتا کوچولو دارم که سیستم ایمنیشون ضعیفه ،هرکاری بگید کردم چه گیاهی چه سنتی چه شیمیایی‌.دلم‌ میسوزه هم برای این دوتا طفل معصوم هم برای خودم که از غصه و استرس همه موهام سفید شده .اکثرا شب بیداری دارم و استراحتم صفر .اینا فدای سرشون.خودشون تا میان جون بگیرن باز مریض میشن و آب میشن دلم کبابه

چجوری تحمل کنم

مهربون باشیم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم منم ۲تا پسر ۳ و ۱ساله دارم تقریبا یک ماه درمیون درگیر مریضیشونم. ۱ماه هم طول میکشه تا خوب ...

چطور کنار میای وطور روحیتو قوی میکنی

مهربون باشیم☺️

ویتامین سی بده از این مکیدنی ها

قرص جوشانم هست

با مشورت پزشک البته

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ی من بخاطر اینکه زیادی پاستوریزه بزرگ شده زود مریض میشه

این کرونای لعنتی اومد منم وسواسییییییی کلا قرنطینه موندم تا بچه بزرگ شه حالا خیلی پاستوریزه هست از در خونه بره بیرون مریض میشه میاد ت‌و

من پارسال کلا تو مطب و بیمارستان بودم دخترم‌۳بار بستری شد

کلا ویروس خیلی متنوع شده از پارسال تاحالا

باید خیلی بهشون برسی از ویتامین گرفته تا خورد وخوراک و دمنوش ومیوه هما چی سروقت 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره

چی گفت؟؟؟

دختر من اینجوری بود 

هر ده روز تب میکرد

برادرم پزشکه 

روز دهم عید دخترم باز تب کرد برادرم عصبی شد گفت حتما ببر متخصص عفونی کودک 

بردم متخصص عفونی گفت شکر خدا چیزیش نیست و فقط سیستم ایمنیش انگار ضعیفه یه کم 

براش یه شربت داد و یه پودر که بریزه تو شیر و یه قطره بینی و به قطره خیلی تاکید داشت و گفت صبح میخواد بره مدرسه بزنه و وفتیم برگشت دوباره بزنه 

از اون موقع شکر خدا دیگه مریض نشده