2777
2789
عنوان

حس بد و گریه بعد زایمان 🥲😭

366 بازدید | 16 پست

همش دست به دلم میزنم میبینم خالیه بغض میکنم گریه میکنم 

پسرمو بغل میکنم گریه میکنم 

همش دلم میخواد برگردم دوران بارداریم یا روز زایمانم 

اصلا نمیدونم چه مرگمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم 😃😃 منم بارداری اولم وقتی میدیدم وول نمیخره تو دلم غصه م میگرفت.البته شما دز ناراحتیت بالاتره احتمالا خیلی تازه ست زایمانت تغییرات هورمونیه و دنبال بهانه برای گریه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

افسردگی فک کنم 

آروم باش اون نی نی خوشگل تو شکمت الان کنارت خوابه به تو احتیاج داره عزیزم سعی کن به خودت مسلط بشی چون مادر شدن قدر کافی سخت هست🙂💔تلخش نکن این روزا باوجود عزیزت شیرینش کن

انشاالله ب زودی خوب میشی فقط سعی کن پسرتو‌خیلی دوس داشته باشی و‌اذیتش نکنی و‌هیلی زود هم‌خودتو‌درمان‌کن اگر مشکلت حل نشد و‌اگر افسردگی بعد از زایمان‌گرفتی ک میمونه سرت خدایی نکرده

ای جانم 😃😃 منم بارداری اولم وقتی میدیدم وول نمیخره تو دلم غصه م میگرفت.البته شما دز ناراحتیت بالات ...

سه روزه زایمان کردم 

بخدا خل شدم 

دلم واسه بیمارستانم تنگ شده 😂

عزیزم من شنیدم بعد از زایمان طبع سرد میشه حس افسردگی میاد.

بخاطر همین قدیمی های منطقه ما برای زائو یه کاچی با روغن گوسفند درست میکردن + کلی دارو گیاهی با طبع گرم ، میریختن توش.

مثل رازیانه و زیره و …. 

گرمی بخور حتما

سه روزه زایمان کردم  بخدا خل شدم  دلم واسه بیمارستانم تنگ شده 😂

دیگه خیلی هورمونات ورجه وورجه میکنن یه تشر بزن بشینن سرجاشون.برو نی نی رو بو کن کیف کن قدر این روزاشو بدون زودی میگذره.الان شیر خوردنش بو کردنش گرمای بدنش خیییلی میچسبه😍😍 تو حال زندگی کن در لحظه و خوش باش.مراقب خودت و نی نی باش😘

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
یعنی طبیعیه  همسرم میگه دیونه ای پسرت بغلته چرا ناراحتی

والله من خودم مادر نشدم

ولی از خیلیا اینو شنیدم

اره عزیزم طبیعیه

فقط حواست ب خودت باشه...ب همسرتم بگو حتما از نظر عاطفی بهت برسه تا زودی این دوره طی بشه

اگه کسی هست تو نگهداری بچه بهت کمک کنه خیلی عالی میشه

خودت رو اصلا فراموش نکنی 

هیچ مشکلی نیست فقط دچار تغییرات هورمونی شدی

یعنی طبیعیه  همسرم میگه دیونه ای پسرت بغلته چرا ناراحتی

من دچار ی حالای خیلی بدی شده بودم هروقت از خواب بیدار میشدم با ترس بیدار میشدم فکر میکردم الان پسرم زیر پام مونده دارم خفش میکنم بعد میدیدم ن سر جاش خوابیده

خیلی حس بدی بود خداروشکر‌گذشت

شمام حتما با یه مشاور صحبت کن

منم حالم بده الان تیکرمو دیدم که ۳ روز مونده به تولد در حالی که پسرم الان ۱۲ روزشه من برا زایمان عجله داشتم خودم

من همش گریه م میاد نگاه میکنم بچه مو گاهی اشکام میریزه با همسرم حرف میزنم بغضم میگیره خیلی ازش محبت میخوام ولی حواسش بهم نیست بهش پیام دادم که به توجهت نیاز دارم حس افسردگی دارم متوجه نشده همش حال جسمم رو میپرسه تا اخ بگم میگه بریم دکتر

عصبی و کلافه م خونه پدرمم رفت و امدم زیاده گاهی تو شلوغی خیلی اخمو و بد خلقم 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست