2777
2789

میشه بگین چجوری صبور باشم میشع تجربه های زندگیتونو بگین چجوری باشم من بار اولمه عاشق شدم از ته دلم اولین بارمه دارم اینارو تجربه میکنم هیچ سیاستی بلد نیستم میشه بهم یاد بدین چجوری کنارش باشم چجوری پشتش باشم خانواده خوبی ندارم بابام همض دعوا میکرده خیلی با عشقم دعوا کردم میخام درست بشم چون رابطم دارع از دستم میره لطفاً بهم بگین چجوری باید باشم راز یع رابطه خوبو بهم بگین

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بزرگ‌تری ؟

بله دوسال ولی قد بچه دوساله مغز ندارم بخدا عین خرم هیچی حالیم نی همش دعوا پاچش میگیرم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
بهش گیر نده. مهربون باش . خودتو وابسنه نشون نده

چجورییییییی راه حلش چجوریه

فقط بهش نچسب بزور نخوا که دوست داشته باشه خودت هی بهش پیام نده خودت رو نیازمندجلوه بدی که بهم توجه ک ...

دقیقا همشو میکنم 😐بخدا عقلش بیشترمنه چه کنم خیلی خرم تورخدا بهم بگین چجوری

خدا بگم لعنت کنه کسایی ک منو انقدر منفی کردن ذهنم منفیه همش میترسم بره ولم کنه محلم نده دوسم نداشته باشه نمیدونی خو 

بله دوسال ولی قد بچه دوساله مغز ندارم بخدا عین خرم هیچی حالیم نی همش دعوا پاچش میگیرم 

منم دو سال بزرگترم 

اما از لحاظ اخلاق و رفتار اون بچگانه رفتار نمیکنه 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
منم دو سال بزرگترم  اما از لحاظ اخلاق و رفتار اون بچگانه رفتار نمیکنه

خو عزیزم من رفتارم بچگونس اون بچگونه نی اون انگاراز من بزرگتره من خیلی خرم بخدا چیکارکنم شما چیکار میکنی ما رابطمون بقدری خوب بود رفیقم حسرت میخورد اما الان برعکسع رابطمون داره با دستای خودم نابود میشه 

همش دعوا پس خودت مقصری دعوا میکنی بعدش پشیمون میشی احتمالا ی حسی داری فکرمیکنی با دعواکردن عشق ات بیشتر عاشقت میشه اما در کل اشتباهه از دعواهای بی دلیل پرهیز کن 

خو عزیزم من رفتارم بچگونس اون بچگونه نی اون انگاراز من بزرگتره من خیلی خرم بخدا چیکارکنم شما چیکار م ...

چندسالته؟

اگه دوس داری درخواست دوستی بده حرف بزنیم 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏