2777
2789
عنوان

لطفا بی شعور نباشیم

169 بازدید | 12 پست

سلام

به نظرم یکی از بارزترین مصداقهای بی شعوری اینه که وقتی مریضی واگیردار مثل انفولانزا داری ،خونه ی کسی بری و یا کسی رو دعوت کنی خونت

چند شب پیش خانمِ یکی از دوستان شوهرم زنگ زد و گفت که حوصلمون سر رفته و بیاید خونه ی ما

منم از صبح خونه بودم با پسرم که سه سالشه،گفتم باشه،خلاصه شوهرم اومد دنبالمون و رفتیم،پسر ۴ساله ی اونا اساسی مریض بود و هی رفت و اومد توی صورت پسر من عطسه و سرفه کرد

سه روزه دستم بنده به بچه ام،از ظهرم شوهرم افتاده،پدرم دراومده

اخه عوضی بودن و نفهمی تا چه حد؟؟؟؟

من دوستم سرماخورده بود چند روز قبل تولدش بعد بدون ماسک اومد روبوسی و دست دادن یهو برگشت گفت راستی سرما خوردم من

هیچی دیگه بعد اون من شدید سرما خوردم تا یه مدت طولانی،تولدش که رسید برگشت گفت عزیزم اگر سرماخوردی نیا تولد ممکنه مارم مریض کنی من تازه خوب شدم خودم😐💔

امروزم پسرم با یه پسر بچه تو پارک دوست شد منم دیدم مادرش پدرش ی گوشه نشستن و مادر بچه رنگ پریده به نظر میرسید و هی عطسه میکرد پسرشونم سرفه چن بار پسرمو صدا زدم نیومد اینور و الان پسر منم مریض شده

حلال نمیکنم واقعا

یکم شعور اجتماعی بد نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم سرماخورده بود چند روز قبل تولدش بعد بدون ماسک اومد روبوسی و دست دادن یهو برگشت گفت راستی سر ...

ای بابا عزیزم

به خدا من یکماه پیشم همین داستان رو داشتم،طرف اومد کلی منو بچمو بوس کرد،بعدم گفت حس میکنم سرما خوردم

دو هفته با شوهر و بچم ،سه تایی افتاده بودیم،خیلییی سخت گذشت

پررو که واقعا براشون کمه چرا اتفاقا رفتم از روی لجم ولی خب سرما خورده بودم کلا خوش نگذشت نتونستم کی ...

بهش میگفتی ک سرماخورده گیم رو شما محبت کردی و بهم دادی 

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸
ای بابا عزیزم به خدا من یکماه پیشم همین داستان رو داشتم،طرف اومد کلی منو بچمو بوس کرد،بعدم گفت حس م ...

واای خیلی این رفتار بیشعوریه مریض باشی بعد روبوسی و دست دادن بگی سرماخوردی خب همون اول بگو

من حس میکنم این مدل آدما چون خودشون سرما خوردن حالشون بده میخوان بقیه هم مریض شن که فقط خودشون عذاب نکشن😐💔

امروزم پسرم با یه پسر بچه تو پارک دوست شد منم دیدم مادرش پدرش ی گوشه نشستن و مادر بچه رنگ پریده به ن ...

خیلییی سخته به خدا

اخه بچه ی کوچیک که مریضداریش اسون نیست

شوهرمم طفلک داغونه،کار و زندگی داره و افتاده

چطور میشه که ادما اینقدر بی تفاوت و پست باشن،کسی که خودشم بچش کوچیکه و میدونه پوست ادم کنده میشه تا بچه خوب بشه

بهش میگفتی ک سرماخورده گیم رو شما محبت کردی و بهم دادی 

کاش میگفتم،ولی برگشتم تو روش گفتم چقدر بیشعوری خودت دست دادی باهام بخاطر تو سرما خوردم بعد حالا میگی نیام؟😐😂

اونم خندید مثلا فکر کرد شوخی کردم باهاش

واای خیلی این رفتار بیشعوریه مریض باشی بعد روبوسی و دست دادن بگی سرماخوردی خب همون اول بگو من حس می ...

خیلی نامردیه

اینا دین هست به گردنشون

باور کن اون ماه الکی الکی نزدیک دو میلیون پول ویزیت و دکتر دادیم تا خوب شدیم

حالا دوباره از اول