مامان_یزدان_جووون مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1923 عنوان خانوما توروخدا بیاین خیلی درد دارم 63 بازدید | 4 پست از سر شب زیر دلم سمت راست درد میکرد و پهلوم و کمرم الان اقدام داشتم زیر دلم ب شدت درد گرفته انگاری قولنج شدم توروخدا بگین چیکار کنم خوب شه دردم انقد اذیتم ک پاهامو جمع کردم تو شکممبخاطر تخمک گذاریه یا نه؟؟ چ خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱 1403/03/06 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babooneh69 عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 501 شاید به خاطر تخمک گذاریه شایدم عفونت داری عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
مامان_یزدان_جووون مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1923 شاید به خاطر تخمک گذاریه شایدم عفونت داری تا حالا سابقه همچین دردیو نداشتم دکترمم برام قرص اوزیل و یکی دیگم اسمشو فراموش کردم ممکنه ازونا باشع عفونت نداشتم نمیدونم خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
babooneh69 عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 501 تا حالا سابقه همچین دردیو نداشتم دکترمم برام قرص اوزیل و یکی دیگم اسمشو فراموش کردم ممکنه ازونا باشع ... آره شایدم از قرصه خوب این قرص برای تقویت تخمدانه احتمالا از همونهمن خودم هر چند وقت یکبار تو تایم تخمکگذاری این دردا رو دارم درد از مقعدم میزنه به رحم خیلی درد بدیه عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
مامان_یزدان_جووون مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1923 آره شایدم از قرصه خوب این قرص برای تقویت تخمدانه احتمالا از همونه من خودم هر چند وقت یکبار تو تایم ... اره شاید، من تاحالا سابقه همچین دردیو نداشتم خیلی بد بود خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱