2777
2789
عنوان

ازدواج

315 بازدید | 17 پست

آقا هستم ۳۰ سالمه کار و ماشین و همه چی دارم ولی هرچی تلاش می‌کنم که ازدواج کنم نمیشه 

با ازدواج سنتی شدیدا مخالفم به دلیل اینکه بدون شناخت در اینده ادم به مشکل میخوره و دلیل همه این طلاق ها بنظرم عدم شناخت کافی از هم هست ،از یک طرف نمیدونم چرا موقعیت آشنایی با هیچکس پیش نمیاد ،

دوست دارم یکی باشه که دوسش داشته باشم و باهم یک مدت آشنا بشیم و ببینم به درد هم میخوریم بعد ازدواج کنیم ولی متاسفانه نمیشه 

هر چی ما دوست داریم نمیشه. اونی میشه که خدا میخواد.

سنتی هم میشه دوست داشتن بعدش شکل بگیره. میشه یه مدت آشنایی زیر نظر خانواده ها داشت. فقط باید اراده واقعی وجود داشته باشه. هیچ کاری نشد نداره

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ازدواج سنتی بدون شناخت هست؟  پسرداییم هفته پیش عقد کرد کاملا سنتی دهه هفتادی هم هست

خودتون دارید میگید هفته پیش ... شما آینده رو ببینید 

تو این دوره زمونه طرف ۵ سال ۶ سال با همسرش دوست بوده و بعدش ازدواج میکنن و آخرش میشه طلاق ! چه انتظاری از ازدواج سنتی هست .. 

داداش دوست من ۶ سال با شوهرش دوست بوده بعدش طلاق گرفتن سنتی و صنعتی داستان خودشو داره

انتخاب درست و البته شانس مهمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
داداش دوست من ۶ سال با شوهرش دوست بوده بعدش طلاق گرفتن سنتی و صنعتی داستان خودشو داره انتخاب ددست و ...

اونا با شناخت کافی ازدواج کردن و آخرش شد طلاق ، شما حساب کنید بدون شناخت ازدواج شکل بگیره چقدر آمار طلاق رو بالاتر میبره 

اونا با شناخت کافی ازدواج کردن و آخرش شد طلاق ، شما حساب کنید بدون شناخت ازدواج شکل بگیره چقدر آمار ...

نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد چه بسا اطراف من اونایی که ازدواج سنتی داشتن دوام زندگیشون بیشتر بوده تا صنعتی که اختلاف بیشتر بوده و حتی خیانت!

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

اتفاقا سنتی بهتر شناخت پیدا می‌کنید چون تمام تمرکزتون روی زندگی مشترک و آینده هست ولی تو دوستی فقط لاو ترکوندن , شیطنت های جنسی و هفته ای یکی دو بار بیرون رفتن هایی ک هدف فقط خوشگذرونی و سرگرمیه هست.

نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد چه بسا اطراف من اونایی که ازدواج سنتی داشتن دوام زندگیشون بیشتر بوده تا ...

یک سوال دارم 

شما به شخصی که می‌شناسید و توی یک برحه زمانی باهاش رفت و آمد داشتید بیشتر اعتماد دارید یا یک نفر که یهو تو خیابون دیدید و فقط در حد یک سلام میشناسید؟ 

اتفاقا سنتی بهتر شناخت پیدا می‌کنید چون تمام تمرکزتون روی زندگی مشترک و آینده هست ولی تو دوستی فقط ل ...

خودتون دارید میگید هدف دوستی ... خب دو طرف باید هدفشون ازدواج باشه بعد وارد یک رابطه بشن ، بعدش چه دلیلی داره شیطنت ج ن س ی صورت بگیره یا کارای خارج از عرف ... پسر و دختر باید حریم داشته باشن