2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیلیت اکانت داره؟

214 بازدید | 30 پست

خیلی کم میاد ولی اونقدر چیزای عجیب میخونم اینجا احساس میکنم انرژی منفی بهم منتقل میشه یه جور عادت شده فقط چندماهه اینجام 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

نداره 

تعلیق داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نداره

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

تعلیق دقیقا چیکار می‌کنه ؟

فقط دسترسی به اینجا رو نداری با اون خطی که عضو شدی

وگرنه هم تاپیکات میمونه هم کامنتات و هم اسم کاربریت😐

من نمیدونم چرا باز دوست دارن تعلیق شن😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
فقط دسترسی به اینجا رو نداری با اون خطی که عضو شدی وگرنه هم تاپیکات میمونه هم کامنتات و هم اسم کارب ...

باید چیکار کنی همه اینا از بین بره؟ نمیدونی؟

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

باید چیکار کنی همه اینا از بین بره؟ نمیدونی؟

تاپیکهاتو میدونم‌روزهای زوج باید بدی به نی نی یار تا پاک کنه حالا دقیق نمیدونم کدومشونه

ولی اسم و کامنت و...هیچکاری نمیشه کرد چون حذف نمیشن .فقط ۳ دقیقه ی اول اجازه حذف کامنتتو داری بعدش نه

تاپیکهاتو میدونم‌روزهای زوج باید بدی به نی نی یار تا پاک کنه حالا دقیق نمیدونم کدومشونه ولی اسم و ک ...

کامنت مهم نیست کسی که اینجا کسیو نمیشناسه همون تاپیک مهمه فقط

تاپیکهاتو میدونم‌روزهای زوج باید بدی به نی نی یار تا پاک کنه حالا دقیق نمیدونم کدومشونه ولی اسم و ک ...

و سوال دیگم اگر یه کاربر که با یه شماره ای اومده برای همیشه تعلیق بشه ، کسی بعدا میتونه با اون شماره دوباره وارد نی نی سایت بشه؟

کامنت مهم نیست کسی که اینجا کسیو نمیشناسه همون تاپیک مهمه فقط

احتمالا نی نی یار حذف تاپیک دو تاپیک ها رو حذف میکنن

من خودم تا حالا تاپیک نزدم و اطلاعی ندارم در اینمورد