2777
2789
عنوان

جون مرغام در خطره کیا مرغ دارن

179 بازدید | 9 پست

یک جانوری هست ما جنوبیا میگیم ریشگو ،معادل فارسیش فکر کنم خدنگ تو نت زدم شبیهشه،این ریشگو از کوجیک ترین سوراخ رد میشه من قفس طوریکه هیچ جاش راه نداشته می خواست وارد قفس بشه دم خروسم رو کنده بیچاره بال وپرش ریخته دوروزه یک مرغ و خروس خریدم این جانور موزی می خواد بیاد بخورتشون امشب می خوام مرغا رو بیارم تو خونه برم قفس چوبی با توری سیمی چشم ریز سفارش بدم خیلی زیاد در میاد تجربه دارین

همون سمور که فقط خون میخوره؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم همونه رنگش خاکستریه از کوچک ترین درز رد میشه

آره از لای فنس هم رد میشه

و فقط خون مرغ و خروس رو میمکه و میخوره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بفروش پس مرغ خروس تو

شوهرم نمی زاره میگه خیلی دوستشون دارم ، ومی خواد براشون قفس محکم تر بخره اما الان پول نیست باید مرغارو بیاریم تو اتاق مون پیشمون الان داخل کارتون خیلی بزرگ کردیم که راحت بخوابن بیچاره ها