2777
2789

من عادت کردم به خاکشیر بخورم اوکی هست نخورم نه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبلا خاکشیر میخوردم لابه لاش شن و ماسه ریز ریز داشت هرچقد میشیتم باز درمیومد  بعد مدتی متوجه ...

سبزی بخور 

اب زیاد بخور 

میوه و برگ گل محمدی 

گلم همه  تاپیکای منو گزارش میزنید پاک شه ❤

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

نه قبلا خاکشیر میخوردم لابه لاش شن و ماسه ریز ریز داشت هرچقد میشیتم باز درمیومد  بعد مدتی متوجه ...

بسته بندی میگرفتی؟ بسته بندیا تمیزن برو عطاری بگو قرص گیاهی چیزی بگیر 

پس ماسه هاشو چجوری میشوری

پاک شده میخرم عزیزم بعد داخل یه ظرف میریزم اب روش میگیرم بعد یه دقیقه از تفاله گیر که برای چای هست رد میکنم و دوباره ابجوش میریزم روش میخورم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

سلام گلم 

پک پاکسازی راه چارست 

پدر من اینجوری درمان کرد 

یکی از اقوام یه طب سنتی کار معرفی کرد .باهاشون در ارتباط بودن تلفنی بعد اینکه مشاوره شدن و دارو واسمون پست کردن 

بعد ۸ سال که هرجا میرفتن واسه درمان بالاخره اینجوری درمان شدن🥲😍