2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالی یه بار میگیرم و از خون معلوم میشه

معده درد شدید که هیچ قرصی درمان دردش نیس و دردش میزنه بین دو کتفت

گاهی یکم اسهال هم از علائمشه

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

معده درد  حالت تهوع بعد اصطلاحاً ترش کردن معده اینا رو داشتم

من صبا حالت تهوع دارم آرزو دارم یبار مثل بقیه صبحانه بخوریم بعد صبحانه ترش میشه دهنم یا تلخ معدم میسوزه دهنم بوی تعفن میگیره یبوست دارم اندو دادم گفت چیزیم نیست فقط با مترانیدازول کمی آروم میشم 

من سالی یه بار میگیرم و از خون معلوم میشه معده درد شدید که هیچ قرصی درمان دردش نیس و دردش میزنه بین ...

نه من معده درد ندارم اکثر اوقات حالت تهوع دارم آرزو دارم یبار مثل بقیه صبحانه بخوریم بعد صبحانه ترش میشه دهنم یا تلخ معدم میسوزه دهنم بوی تعفن میگیره یبوست دارم اندو دادم گفت چیزیم نیست فقط با مترانیدازول کمی آروم میشم

من صبا حالت تهوع دارم آرزو دارم یبار مثل بقیه صبحانه بخوریم بعد صبحانه ترش میشه دهنم یا تلخ معدم میس ...

منم سال هاست از این مشکلات دارم

میشه گفت از وقتی که خودم رو شناختم تا الان

قرص میدن یه مدت درست میشه باز همین آش و همین کاسه

البته من یه مدت رفتم طب سنتی تنها مشکلی که واقعاً با طب سنتی حل شد معدم بود خیلی‌ بهتر شد

ترش کردنش تا حد خیلی‌ زیادی بر طرف شد و از بین رفت اما الان جدیداً یخورده شروع کرده باز

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
منم سال هاست از این مشکلات دارم میشه گفت از وقتی که خودم رو شناختم تا الان قرص میدن یه مدت درست می ...

هفته پیش رفتم اما داروهاشو خوردم بدتر شدم دیگه امروز نخوردم نمی‌دونم چکار کنم بهم گفت معدن سرد مبدا گرم 

نه من معده درد ندارم اکثر اوقات  حالت تهوع دارم آرزو دارم یبار مثل بقیه صبحانه بخوریم بعد صبحان ...

خب شما رفلاکس داری

به مدت یک ماه هرروز صبح ناشتا امپرازول ۴۰ بخور

روزی دوبار هم کلندیوم سی بخور

من سالهاست مشکلات گوارشی دارم یه پا دکترم😂البته مطالعات پزشکیمم بالاس و اینکه این دو مدل قرص هیییچ عوارضی نداره

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...