2777
2789
عنوان

کسی تقویم نجومی داره بهم کمک کنه

116 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان من دکترم ۱۹ و ۲۳خرداد را برای زایمانم تاریخ  زده میخوام بدونم توی تقویم نجومی این دوتا روز زایمان خوبه یا نه ممنون از پاسخگوییتون 

سلام ..دیشب میخاستم داخل تامیک بهتون بگم نشددد اون کاربره آلفااا شیاده باور نکن با این حرفاااا و سیاستا میخاد بقیه رو گول بزنه ...من میشناسمشش تا الان هزار تا کاربری عوض کرده مراقب خودتون باشینن خانم...راستی تب بچتون پاییین اومد؟؟؟

سلام ..دیشب میخاستم داخل تامیک بهتون بگم نشددد اون کاربره آلفااا شیاده باور نکن با این حرفاااا و سیا ...

سلام ممنون بابت تذکرتون بله خداراشکر بهتر شده انشالله به حق حضرت زینب سلام الله همه ی مریضا لباس عافیت بپوشن تشکر🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ممنون بابت تذکرتون بله خداراشکر بهتر شده انشالله به حق حضرت زینب سلام الله همه ی مریضا لباس عاف ...

خاهش میکنممم ...خداروشکررر همیشه داروی تب داشته باشین واسه بچه کوچیک لازم میشههه خوشحال شدم خوب شدننن ایشالا از مریضی بدور باشه بچتون

بچه اولتونه درستههه..چون معلومه خیلی دستو پاچه شدینن عین خاهررم اینقدر گریه کرد ک من گرفتم بچه شووو

نه عزیزم بچه سومم هست ولی چون سه بار قبلا بستری شده برای عفونت گوش خیلی ترس برم داشته تا تب میکنه من قلبم میگیره

نه عزیزم بچه سومم هست ولی چون سه بار قبلا بستری شده برای عفونت گوش خیلی ترس برم داشته تا تب میکنه من ...

ای جانم خداحفظشون کنه براتون...ایشالا دیگه مریضی نمیشه قول داده بمن بچه تون ...ن اشتباه میکنی سنتون کم نیست گلم محکم باشینن نبینم گریه کنی هااا ضعف نشون ندی تو اینجور مواقع